Nyheter

Camilla Pihl ammer sin nyfødte datter på Elle-forside

I MAMMAPERMISJON: Influencer og gründer Camilla Pihl har fått datteren Poppy med forloveden Peter Peters. Foto: Privat

– Et helt nytt liv, sier den nybakte mammaen Camilla Pihl (41). 

  • Thea Roll Rakeng
Publisert:

En ammende Camilla Pihl er på forsiden av den nyeste utgaven av Elle Norge med datteren sin Poppy, som kom til verden i begynnelsen av april. På magasinforsiden er Pihl iført en kjole fra Magda Butrym.

«Så stolt av å pryde Elle Norge sitt Love Issue with the love of my life! ❤️», skriver Pihl under coveret som hun har delt på Instagram, tirsdag ettermiddag.

I intervjuet snakker hun om den nye rollen som mor og hvordan det var å få barn midt i coronautbruddet. Pihl var på forsiden av magasinets kjærlighetsnummer på samme tid i fjor.

Til MinMote sier hun at det er mye som har forandret seg på et år.

– Det var den koseligste shooten jeg har hatt, med den fineste jeg vet om. Jeg var så heldig å få pryde coveret av Elle sitt Love Issue i fjor også, og da var det fokus på karriere og business. Og vipps et år senere er jeg på coveret med datteren min, og et helt nytt liv. Det er veldig fint, sier Pihl.

HÅP OG KJÆRLIGHET: Camilla Pihl og datteren Poppy på forsiden av Elle Norge. Foto: Fred Jonny

Pihl fikk i forrige uke kritikk av kommentator og journalist i Aftenposten, Ingeborg Senneset, for å bruke et bilde av datteren med krystaller og steiner på Instagram. Pihl har foreløpig ikke svart på kritikken.

– Kjærlighet og håp er det viktigste nå

Magasinet har kjærlighet og håp som hovedtema i denne utgaven, og intervjuet med Pihl er bare ett av flere hvor kjærlighet og nærhet står i fokus, forteller sjefredaktør i Elle, Petra Middelthon.

– Kjærlighet og håp er det viktigste akkurat nå, derfor har vi valgt en stolt mor som ammer barnet sitt på iuni-utgaven til Elle. Det er det noe av det vakreste og mest naturligste som finnes, uansett hvilken krise vi vil befinne oss i , sier Middelthon.

I artikkelen er det intervjuet forskjellige par om kjærlighetsforholdet dem imellom. Jan Thomas og den nye kjæresten Harlem, Pia Tjelta og datteren Sofia Tjelta og Maria Mena og datteren til hennes ekskjæreste er blant dem som er intervjuet.

KLÆR

Sommerens store sandaltrend

Middelthon forteller at de har samarbeidet tett med Elle International under coronautbruddet, for å finne en måte å synliggjøre og sette fokus på den tøffe tiden verden står i.

– Ett bidrag i Elle-universet er at vi har løftet frem små bedrifter som sliter på grunn av corona gjennom sosiale medier. Vi har også hyllet og synliggjort de som jobber i feltet, alt fra sykepleiere, ambulansesjåfører, leger og lærere.

Publisert:

Les også

  1. KLÆR

    Dette er sommerens store sandaltrend

  2. HUDPLEIE

    12 håndkremer til vesken og hjemmet

  3. KLÆR

    MinStil: Rikke Sandvold

Relaterte artikler

NYHETER

Camilla Pihl ble mamma for første gang

NYHETER

Kamala Harris' Vogue-cover skaper reaksjoner

NYHETER

Derfor er denne Vogue-forsiden historisk

KJENDIS

Julespalten: Camilla Pihl

NYHETER

Herman Flesvig med antrekk til over 740.000 kroner i norsk motemagasin

NYHETER

Vogue kommer til Skandinavia i 2021

NYHETER

Greta Thunberg på Vogue Scandinavia-forside