Kim Kardashian beskyldes for solbrille-plagiat

MOTSIGENDE: I februar tvitret Kim Kardashian om den «ødeleggende» effekten av at motefirmaer kopierer designere. Nå er hun beskyldt for å kopiere selv. Foto: Eduardo Munoz / Reuters

Kritikken stormer igjen for realitydronningen. 

Iben Kalberg
Publisert:

Det er ikke første gang Kim Kardashian (38) står i storm. Det er eksempelvis ikke mer enn to uker siden hun fikk massiv kritikk for navnevalg på undertøysmerket sitt, FØR HUN SENERE VALGTE Å TREKKE NAVNEVALGET TILBAKE.

Vi har tidligere skrevet om DIET PRADA, en Instagram-konto som er kjent for å ha et kritisk blikk på motebransjen. Kontoen drives av designerne Tony Liu og Lindsey Schuyler, som ofte er raskt ute med å avsløre designere som kopierer hverandre.

Les også: FEM NØKKELPLAGG TIL SOMMERGARDEROBEN
Nå har Diet Prada anklaget Kardashian for å ha plagiert brilledesignet til Emilio Pucci, i hennes nyeste samarbeid med solbrille-designeren Caroline Lemke.

Brillene er tilnærmet like i form og farge som brillene Kim Kardashian hadde på seg fra Emilio Puccis kolleksjon i 2017.

Tidligere i år var det Kim selv som var på anklager-siden. Hun saksøkte klesmerket Missguided fordi hun mente de hadde brukt hennes ansikt, kropp og navn til å selge etterligninger av hennes kjoler. Det endte med at hun vant søksmålet og FIKK HELE 23 MILLIONER I ERSTATNING.

Nå er de Kim selv som får kritikk for å kopiere, og kommentarene hagler inn på Instagram. Blant kommentarene på Diet Prada sin Instagram-post finner vi et hjerte kommentert av Emilios Puccis datter, Laudomia Pucci.

Hverken Kim Kardashian eller Pucci har foreløpig kommentert saken enda.

Publisert: