Rihanna debuterte på Golden Globe: Droppet rød løper

STJAL SHOWET: Rihanna hadde på seg en spesiallaget look fra Schiaparelli. Her med samboeren A$AP Rocky.

De nybakte foreldrene Rihanna (34) og Rakim Athelaston Mayers (34) droppet rød løper da de dukket opp på prisutdelingen sammen for første gang.

Publisert:

Noen av verdens største stjerner strømmet til The Beverly Hilton i Los Angeles for å delta på årets Golden Globe-prisutdeling.

Fulgte man den røde løperen denne natten, var det knapt en pause mellom de kjente navnene. Selena Gomez (30), Margot Robbie (32) og Jenna Ortega (20) er bare noen av skuespillerne som dukket opp.

Men det var også noen som valgte å droppe årets røde løper. Både Brad Pitt (59) og Rihanna (34) snek seg inn på prisutdelingen uten å posere for fotografene.

Første gang på Golden Globe

Rihanna, som for tiden er opptatt med å planlegge sitt Superbowl-show, tok en pause fra øvingen og dukket for første gang opp på den prestisjetunge prisutdelingen.

Rihanna var nemlig nominert med låten «Lift Me Up» fra soundtracket til filmen «Black Panther: Wakanda Forever», men det var «Naatu Naatu» for RRR som endte opp med å stikke av med seieren.

For ett år siden avslørte Rihanna at hun var gravid med sitt første barn. I månedene etterpå stjal stjernen showet med sine uforglemmelige gravid-antrekk. Siden Rihanna og kjæresten A$AP Rocky ønsket sønnen deres velkommen til verden i mai 2022, har ikke rød løper-øyeblikkene vært like hyppige.

Spesiallaget antrekk

Rihanna er ikke fremmed for å dra på litt når tilstelninger som dette finner sted, så det hadde virkelig vært gøy å se hva slags antrekk hun har gått for til sin første Golden Globe.

Heldigvis er det ikke bare fotografer på den røde løperen, men også inne på selve arrangementet – og der poserte stjernen velvillig.

SPESIALLAGET: Rihanna ankom sin første Golden Globe-prisutdeling iført en kreasjon signert Schiaparelli.

Til tross for å ikke ha dukket opp på den røde løperen, mener Vogue at paret var kveldens best kledde. Rihanna hadde på seg en spesiallaget look fra Schiaparelli og toppet det hele med glitrende smykker fra Cartier.

Antrekket har vekket oppsikt blant flere internasjonale nettmagasiner. Daily Mail mener sangeren stjal showet, mens Glamour og Cosmopolitan er enige i at stjernen så fantastisk ut.

Publisert:

Finn mer innhold om: