Populært luksusmerke lanserer interiørlinje

EKSTRAVAGANT: Den nye interiørlinjen til Gucci vil bli preget av tilbehør, tapeter og små møbler. Her fra Gucci Cruise 2018-showet i Palazzo Pitti tidligere is ommer. Foto: Getty Images

Gucci Décor er nå et faktum. 

Malene Emilie Rustad
Publisert:

Det italienske motehuset Gucci har gjort stor suksess de siste årene og laget årets it-skjorte og mokasiner som moteverden har kastet seg over.

LIVSSTIL

La deg inspirere av hjemmet til Julie Varner

Onsdag kom det italienske motehuset med interiørnyheten Gucci Décor. Sjefdesigner Alessandro Michele annonserte til Vogue at kundekretsen nå kunne «kle sine egne hjem» med merket.

– Gucci er så glade for å dele nyheten om at Gucci Décor, en stilblandet kolleksjon av spesielle interiør-gjenstander nå kan fås til hjemmet, sa Michele til motemagasinet.

Tilbehør

Gucci Décor vil være tilgjengelig for kjøp online og hos noen Gucci og spesialbutikker fra september. Samlingen vil omfatte puter, stearinlys, røkelse, stoler, små bord med hjul, lamper og tapet til veggene.

LIVSSTIL

HJEMME HOS MOTEPROFIL ELINE VARMO

Det italienske motehuset delte også nyhetene på sin Instagram-konto, hvor de postet en serie illustrasjoner av kunstneren Alex Merry som gir følgerne en smakebit på hva de kan vente seg.

MinMote-redaksjonen gjetter at Gucci-interiøret ikke vil bli blant det billigste å oppdrive, men det er ingenting så smart som å mikse billig med dyrt. En enkel pute eller eén vegg med tapet kan virkelig gjøre susen!

LIVSSTIL

INSTAKONTOENE SOM VIL FÅ DEG TIL Å OPPDATERE INTERIØRET

Publisert: