Kendall Jenner overrasker i erotisk Calvin Klein-kampanje

DREVEN: Halvsøsteren til Kardashian-klanen, Kendall Jenner, begynte å jobbe som modell allerede i 2009 da hun var 14 år. I 2014 skjøt karrieren fart, og hun regnes nå som en av verdens fremste supermodeller. Foto: NTB scanpix

Supermodellen poserer med en grapefrukt som virker å illustrere et kvinnelig kjønnsorgan.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Unge Jenner begynner å få noen år på baken i modellyrket, og regnes nå som en av bransjens mest populære. Blant de store motehusene hun representerer er Calvin Klein som onsdag slapp en ny kampanje med Kendall som frontfigur. Bildeseansen har fått navnet «Erotica» og viser blant annet Jenner som poserer med en grapefrukt med klare seksuelle undertoner.

NYHETER

Jenner overarbeidet - lagt inn på sykehus

Bildene er skutt av den anerkjente fotografen Harley Weirer, og omtalt i en rekke internasjonale medier hvor samtlige beskriver kampanjen som den drøyeste fra motehuset hittil.

Få også med deg siste episode av Trendguiden:NYHETER

Kjendisdesigner provoserer med nakenreklame

«Akkurat slik tittelen tilsier, er kampanjebildene kontroversielle. Bildene av Kendall poserende med en grapefruit kunne like gjerne vært brukt i seksualundervisning for å demonstrere et underliv», skriver Teen Vogue.

«Kendall Jenner poserer med noe som muligens skal ligne på en grapefrukt, hvorpå dette fungerer som en rimelig tydelig referanse til et kvinnelig kjønnsorgan», skriver Cosmopolitan.

Provosert før

Kampanjen inkluderer flere bilder som blant annet viser modellen Abbey Lee Kershaw med hånden i trusen, en bilde av en naken rumpe som ikke får plass i et par jeans, og et bilde tatt under kjolen til Klara Kristin.

Det er langt i fra første gang Calvin Klein provoserer med kampanjebildene sine. I fjor fikk Justin Bieber internett til å koke av sitt baris-bilde som det ble hevdet, og senere avkreftet, var kraftig retusjert. En rekke kjente fjes som Kate Moss, Lara Stone, Mark Wahlberg og Joan Smalls har også kledd av seg for merket.

Publisert: