Frida Aasen får prøve seg som Victoria's Secret-engel

BACKSTAGE HOS VICTORIA SECRET: Frida Aasen gjorde sin andre shoot for undertøysmerket i juni. Foto: Privat

Kristiansand-jenta Frida Aasen (21) har gjort sin andre fotoshoot for undertøysgiganten - nå skal hun også på casting for å bli en av merkets profilerte «undertøysengler».

Maiken Svendsen
Publisert:

Det er modellmamma Donna Ioanna som forteller at Aasen - som for tiden sitter på flyet til en annen modelljobb - skal være med i castingen til det legendariske undertøysshowet.

Fjorårets engler: Her er de ti som skal ta motebransjen med storm

MODELLMAMMA: Donna Ioanna (i midten) har oppdaget flere av Norges største modeller. Her med Siri Trollerød (til venstre), Frida Aasen (til venstre) og Merethe Hopland (under)

Det hele begynte med at den norske toppmodellen gjorde sin andre shoot for Victoria's Secret den 3. juni. 21-åringen ble dermed den første modellen som har blitt booket to ganger til merket.

– De er utrolig fornøyde med henne, i og med at hun nå for andre gang får jobb hos verdens største undertøyskjede. Hun skal prøve seg som engel i november da de caster for showet. Det er utrolig viktig, forteller Donna Ioanna til MinMote.

Verdenskjente modeller

Castingen Aasen skal på, kan ende med jobb som en av Victoria's Secrets «engler» - merkets ansikter utad gjennom året, og som går på catwalken under det verdenskjente showet hver vinter.

Adriana Lima, Chanel Iman og Doutzen Kroes er blant de som har vært «engler» i flere år. Tyra Banks er en av de som takker tiden som «engel» for sin karriere som modell.

ENGEL: Candice Swanepoel fra visningen i november i fjor

I fjor gikk stjerneskuddene Gigi Hadid og Kendall Jenner før første gang i showet - men heller ikke de hadde da tittelen «engel».

Bakgrunn: Firda Aasen får plass i modellstaben til Victoria's Secret

Totalt er det kun to nordmenn som har vært modeller for merket; Frida Aasen og Merethe Hopland, som også er i stallen til Ioanna.

Mye omtale

Merket er omtalt som verdens mest sexy og kjente undertøysmerke, og visningen av årets kolleksjon er en av de mest omtalte motevisningene i verden. De sagnomsuste «Fantasy Bras» er spekket i diamanter, rubiner og juveler, og koster flere millioner. I fjor var det Adriana Lima og Allessandra Ambrosio som bar BH-ene.

Se bildene: Fjorårets Victoria's Secret visning

Publisert:

Finn mer innhold om: