Slik kan Victoria's Secret-butikkene i Oslo bli

ÅRLIG SHOW: Victoria's Secret er minst like kjent for sitt årlige undertøysshow som for selve klærne - men nå kommer altså kjedens første butikker til Oslo. Foto: Getty Images

OSLO CITY (MinMote) Forventer du et spektakulært utvalg av badetøy og BH-er i alle farger og fasonger når Victoria's Secret åpner, kan det hende du blir skuffet. Men butikkene vil mest sannsynlig fokusere på kosmetikk og tilbehør.

Publisert:

I stillingsannonsen hvor Victoria's Secret søker medarbeidere, som MinMote omtalte i går, heter nemlig butikken følgende: Victoria's Secret Beauty and Accessorise Store.

Bakgrunn: Victoria's Secret åpner to butikker i Norge

Geir Kaland, eiendomssjef på Oslo City, forteller til MinMote at han har jobbet i to år med å få Victoria's Secret-butikken på plass.

- Foreløpig kan jeg si at vi gleder oss noe voldsomt. Butikken har fått en god plassering og vi har akkurat overlevert lokalet til Victoria's Secret-utbyggere. De sa at hele Oslo City kommer til å bli rosa fra nå av, ler Kaland.

Han forteller at den amerikanske kjeden er svært hemmelighetsfulle også overfor Oslo City, men at det ikke er undertøy som står i høysetet.

- Det vil bli mest skjønnhetsprodukter, men også truser. Ikke BH-er eller bikinier med det første.

Mer undertøy? Se Trendguidens undertøysspesial her!

Hemmelig planlegging

Kort fortalt finnes det ulike «grader» av Victoria's Secret-butikker - alt fra flere hundre kvadratmeterstore flagshipbutikker (som på Times Square i New York og New Bond Street i London), til små tilbehørsbutikker (som på Arlanda eller Kastrup flyplass).

Butikken som åpner i Oslo vil antageligvis ligge nært sistnevnte, men større og med litt bredere utvalg. Det rimer også godt med kjedens relativt ferske butikkåpninger i blant annet Stockholm og Malmø, hvor konseptet har vært det samme.

SNART KLART: Slik ser det ut på Oslo City nå, hvor Victoria's Secret skal åpne. Foto: Thea Roll Rakeng/MinMote

Når MinMote er på Oslo City tirsdag formiddag, er inngangen til butikken dekket med plater, men det er mulig å se at arbeidet har påbegynt bak dem.

Klesdesigner og butikkansatt Therese Brækken jobber på Wow-butikken ved siden av, og hun forteller til MinMote at planleggingen av VS-butikken har vært veldig hemmelig.

- Vi har nesten ikke fått vite noen ting, men siden det kommer til å bli mest beauty-produkter og Pink-klær blir den nok lik butikken på Kastrup flyplass i København, sier hun til MinMote og legger til:

- Alle gleder seg veldig. Spesielt til åpningen, vi satser på Justin Bieber-tilstander. Dette blir stort!

Her har MinMote i fem punkter summert opp hvordan butikkene i Oslo sannsynligvis kommer til å se ut, basert på det vi nå vet:

Kosmetikk

VAREMERKE: Victoria's Secrets parfyme Bombshell er ikke for den sjenerte. Pris i nettbutikk er cirka 437 kroner. Foto: Produsenten

Victoria's Secrets kosmetikkutvalg strekker seg fra lipglosser og noe annen sminke, til produkter for hår, kropp (tenk bodylotions med skimmer, rosa skrubb og dusjsåpe med Acai og shea) og selvsagt selvbruning (hvem vil ikke ha den Victoria's Secret-gløden), samt parfymer.

Dette er ikke stedet for deg som vil ha naturlige, svake dufter, men liker du å gå bananas med for eksempel «coconut passion»-krem eller «rich vanilla»-kropsspray i morsomme flasker - da er det bare å stille seg i kø.

Motetilbehør

Skal man ta utgangspunkt i butikken i Stockholm, som ligger i shoppinggaten Hamngatan, er tilbehør en stor del av sortimentet. Vi snakker vesker, solbriller og skjerf - og selvsagt glitrende iPhone-deksler og andre småting.

Pink

SPORTY: Klassisk Pink-antrekk på catwalken, her på modell Elsa Hosk. Foto: Getty Images

Victoria's Secrets mindre butikker har ofte tatt inn en del av Pink - en underlinje som sikter seg inn på yngre kvinner enn hovedlinjen til Victoria's Secret. Målgruppen skal være fra 15 til 22 år, og kolleksjonen er ofte veldig fargesterk (gjerne med fokus på rosa selvsagt) og består av alt fra undertøy til treningstøy og pysjamaser, samt kosmetikk og effekter som håndklær, shoppingnett og vannflasker.

Nøyektig hvilke av disse tingene som kommer i Oslo-butikken er ikke kjent.

Litt undertøy

TYPISKE TRUSER: Truser av denne typen koster nå 278 kroner for tre stk. på Victoria's Secrets nettsider. Foto: Produsenten

Vi ser ikke for oss at man kan åpne en Victoria's Secret-butikk uten noe undertøy. Det vanlige i de små butikkene er å ha et lite utvalg, med fokus på truser - gjerne et bord med fargerike varianter i alt fra hipstere til stringtruser med kvantumsrabatt (som er bra, for prisene er ofte relativt høye).

Gaver

Klarer undertøysgiganten å komme seg på beina før jul, har vi ikke vanskeligheter med å se for oss et gavebonanza i desember. Victoria's Secret er kjent for sine gavepakninger med kosmetikk og sminke - og sånn sett kunne nok ikke timingen på åpningen vært bedre.

Publisert: