Valgte budsjettkjole til Estelles dåpsbilder

Vesle prinsesse Estelle har allerede fått sine første designerplagg, men til de første offentlige dåpsbildene valgte kronprinsesse Victoria og prins Daniel en kjole til under hundrelappen.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Sveriges nye tronarving må nok belage seg på å få garderoben inspisert av mediene, som allerede har begynt å skrive om den lille prinsessens antrekk. Nylig la det svenske kongehuset ut de offentlig dåpsbildene av prinsesse Estelle og foreldrene og kongemagasinet Svensk Damtidning kan nå avsløre at kjolen er fra den svenske billigkjeden Kappahl. Prislappen er på 99 norske kroner.

- Signaleffekt

Den lille kjolen har rosa blomstermønster og utenpå har den lille jenta en tykk jakke for å holde varmen. Kongeekspert Kjell Arne Totland tror ikke det er tilfeldig at kronprinsesseparet valgte en budsjettkjole til de offentlige bildene.

- Det er godt å høre at Victoria kjøper babyklær i kjedebutikker også, slik hun også gjør til seg selv. Det har en viktig signaleffekt, sier Totland til minMote.

Kronprinsesse Victoria ble dessuten hyllet for sin mamma-stil allerede da hun gikk gravid med Estelle.

Luksusantrekk i bursdag

Kongeekspert Totland tror det var spesielt viktig for Victoria og Daniel å vise at de også vil kle Estelle i «vanlige» klær, etter at hun ble ist fram i et designerantrekk på kong Carl Gustafs bursdag.

Da var nemlig den lille prinsessen kledd i Dior fra topp til tå, hvilket fikk Svensk Damtiding til å skrive saken «Estelles sviiiindyre antrekk på slottsbalkongen».

- Da hun hilste på det svenske folket for første gang var hun kledd i Baby Dior - både kåpe, kjole, kyse og sokker, sier Totland.

Bare den rosa jakken kostet over 1500 kroner og sammen med tilbehøret kostet antrekket flere tusen.

Arver dåpskjolen

Estelle følger i celebre små fotspor når hun blir kledd i designerantrekk. Både fotballfrue Victoria Beckham, kjendisstylist Rachel Zoe og ikke minst Katie Holmes er kjent for å kle opp sine små i eksklusive stoffer.

I morgen blir det imidlertid hverken Dior eller Kappahl for lille Estelle. Da skal hun bæres til døpefonten i Slottskirken i Stockholm i samme kjole som både moren og morfaren ble døpt i.

LES OGSÅ:Suri Cruise (6) omtales som moteikon: - Svært uheldig, mener barnepsykolog

På minMote og VG Nett kan du lese alt om Estelles dåp fra tirsdag morgen.

Publisert: