Dette ønsker Marion seg i vår – la deg inspirere

Marion Ravn (26) har lagt sin elsk på en helt spesiell trend. Her røper popstjernen sin ønskeliste for våren.

Catherine Gonsholt Ighanian
Publisert:

Sangeren, som nylig gjorde comeback med låten «Colours Turn To Grey», gleder seg over å kunne legge de store, tunge skoene bakerst i skapet. Nå er det pumps i knallfarger som gjelder.

– Jeg er helt besatt av skoene til den norske designeren Ingunn Birkeland og har skaffet meg fem par pumps. Jeg gleder meg til å bruke dem nå som all snøen er borte. Men jeg ser også fram til å kunne bruke Converse igjen, forklarer Ravn samtidig som hun røper en annen fersk lidenskap.

LES OGSÅ: Dette ønsker motebransjen seg denne våren

Det er nemlig ikke bare prinsesse Märtha som er opptatt av fjær. Men i motsetning til prinsessen nøyer Ravn seg med å bruke fjær som motetilbehør.

– Jeg og venninnene mine har fått fullstendig dilla, bedyrer 27-åringen som sverger til produktene til Fine Featherheads.

– Vi er helt hekta på fjær og bruker det både som hårpynt, som en slags extensions, og i ørene.

Marion kommer også til å gå til anskaffelse av nye vårbukser. Favoritten er Never Denim fra Bik Bok.

– Jeg har på meg en akkurat nå, men ønsker meg flere lyse, deriblant lyseblå. Buksene er høye i livet og er veldig deilig å gå med, forklarer artisten.

På kosmetikkfronten er det Jane Iredale som gjelder.

– De har et fantastisk mineralpudder med solfaktor. Det er kjempefint å bruke før man sminker seg. Selv har jeg nesten sluttet å sole ansiktet, så solfaktor legger jeg vekt på. De har også et latte-mineralpudder, som jeg gleder meg til å kunne bruke igjen når jeg etter hvert får litt mer farge ellers på kroppen.

På ønskelisten for våren står for øvrig flere neglelakker fra Chanel.

– De har egne farger for våren, med tittelen «April», «May» og «June». Nå har jeg på meg den sterke rosafargen «Mai», betror Marion, som ikke har noen spesielle forbilder på motefronten.

– Jeg er ikke så god på mote og sånn, men leser moteblader som de fleste andre jenter. Og jeg finner inspirasjon der.

LES OGSÅ: Her er minMote-redaksjonens ønskelister for våren

LES OGSÅ: I sminkepungen til en ekte fashionista

LES OGSÅ: Fortryllende fra Marc Jacobs

Publisert: