Slik får du aldri se Victoria Beckham igjen

Firebarnsmoren har lagt listen høyt for seg selv - hun vil være korrekt antrukket til enhver tid. Det har hun ikke alltid vært.

Den ene kjendisen etter den andre har latt seg avbilde i både joggedress og utflatterende skotøy opp gjennom årene, men dette vil ikke Victoria Beckham skal skje henne.

I et ferskt intervju med Victora Beckham i det franske magasinet Madame Figaro kommer det nemlig frem at hun er for opptatt av mote til å kunne vise seg offentlig i noe annet enn sine beste antrekk.

– Du kommer aldri til å se meg iført joggebukse. Jeg elsker mote for mye til å kunne iføre meg det, sier hun, og legger til:

– Det samme gjelder Uggs. Det bruker jeg kun når jeg er hjemme!

LES OGSÅ: Dette ønsker Stockholm-fashionista Jonna Bergh seg denne sesongen

Victoria Beckham har åpenbart glemt Brooklyns 11-årsdag i 2010, da hun med familien var på vei til «Alice In Wonderland»-forestilling i Universal City. Da var nemlig den motebevisste designeren iført grå joggebukse, flip-flops og hvit hettejakke.

– Victoria Beckham legger lista svært høyt for seg selv. Hun ser alltid fantastisk ut og jeg forstår godt at hun ikke vil vike fra sitt elegante uttrykk, men jeg tror ikke noen ville dømt firebarnsmoren om hun en sjelden gang viste seg i komfortable klær, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Fame Pictures

LES OGSÅ:Sensuell høstmote fra Pucci og Dundas

LES OGSÅ: En eksplosjon av farger hos Lanvin

LES OGSÅ: Disse plaggene satser Dorthe på denne våren

Finn mer innhold om:

Hvordan var din opplevelse i dag?