Dette er sesongens superbehandlinger

Skinnende hår, dådyrblikk og skjønn hud - Her er noen av sesongens nye skjønnhetsbehandlinger

Ingrid Bruvik
Publisert:

.

Skjønt og nytt! minMote har tatt en titt på tre av høstens nye skjønnhetsbehandlingene for hår og hud.

Farvel til maskaraen?

Lenge har vippetang, maskara og løsvipper vært eneste alternativ for de som ønsker seg lengre og fyldige vipper. Alle disse metodene sliter på vippene og kan som kjent føre til hårtap.

En nyhet som skal være med på å reversere og faktisk øke hårveksten på vippene, er de såkalte superserumene. Dette er serumer som har tatt teknologi fra avansert hårpleie og garanterer resultater.

Innholdet i serumene varierer noe fra merke til merke og heller ikke alle serumene er tilgjengelige på markedet i Norge.

Felles er at de lover deg lengre og tykkere vipper ved hjelp av såkalte lipopeptider.

Disse lipopetidene skal feste seg på cellemembranene i hårsekkene, som skal føre til økning av celledelingen og cellenes produksjon av keratin. Ved hjelp av keratinen skal både lengden og tykkelsen på vippene øke.

Dermed skal du kunne få det etterlengtede bambi-blikket ved hjelp av ditt eget vippehår.

Merker som har kommet med serum er blant annet Lòreal, Priori, MAC.

Tips: Se på www.eyelash-growth.com for flere tips og råd.

Hårfin

Ønsker du deg glatt frizz-fritt hår som varer? Ulike utglattingsbehandlinger til håret har blitt mer og mer populært de siste årene.

Mange har nok allerede hørt om de ulike typene av såkalt Brazilian Blow Out.

Hårbehandlingene fungerer som en permanent omgjøring av teksturen til håret ved bruk av ulike og ofte sterke kjemikalier. Det kan imidlertid føre til allergiske reaksjoner og ubehag etter behandling.

Disse problemene kan nå være en saga blott.

En nyhet fra det plantebaserte skjønnhetsmerket Aveda er utglattingsbehandlingen Smooth Infusion Retexturizing Treatment. Den skal gjøre håret ditt glatt og frizz-fritt uten kreftfremkallende stoffer.

Basert på naturlige ingredienser og med plantebasert keratin kan dette være en hårbehandling for deg som er opptatt av naturlig hårpleie og er sensitiv.

I tillegg til å være en behandling basert på naturlige ingredienser skal den også være ekstra skånsom mot håret og hårets kvalitet på sikt.

Pris på behandlingen fastsettes etter konsultasjon med frisør og utføres foreløpig kun hos Inch frisører i Oslo.

Tips: Les mer om hår her!

«Prikkedøden»

Mange sliter med pigmentflekker og uren hud. Å gå jevnlig til profesjonell ansiktsbehandling har blitt en helt vanlig måte å behandle hudproblemer på.

I et hav av ulike behandlinger finnes det denne høsten en nyhet for deg som trenger en rask hudfornyelse. Behandling ved bruk av såkaldt Dermaroller er en relativt ny måte å fornye huden på.

Den skal provosere hudens celler til å produsere nye celler ved å simulere en «skade».

Dette gjøres ved å prikke mikroskopiske hull på hudens overflate. Når huden er skadet skal den frigjøre veksthormoner slik at collagen-produksjon settes i høygir og huden fornyes.

Behandlingen kan sammenlignes med tradisjonelle laserbehandlinger, bortsett fra at huden skal raskere lege seg selv.

Behandlingen utføres ved flere hudpleiesalonger over hele landet.

Tips: Les mer om leppepleie her!

Se også:

Slik får du Valentino-fletten!

Smink deg magisk med metall!

Hjemmespa på budsjett

Publisert: