Få stilen til Olivia Palermo på budsjett

Blakk i januar? Kopier antrekkene til it-jenta Olivia Palermo – uten å tømme kontoen.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Du trenger ikke nødvendigvis å bruke mye penger for å se trendy ut. Kjedebutikkene er fulle av gode funn, og om de settes sammen på riktig måte kan du få antrekk som ser mye dyrere ut enn de er. Finn gjerne frem bilder av stilikoner som Olivia Palermo for å få ideer til hvordan du bør gå frem.

LES OGSÅ:Stjel stilen til Alexa Chung

MIKSER DYRT OG BILLLIG

25-åringen fra New York har en garderobe vi dødelige bare kan drømme om. Med Hermès-vesker til hundrevis av tusen kroner og en enorm samling designersko, er det ingen hemmelighet at Palermo bruker store summer på å forbli et moteikon. Det ikke alle vet er derimot at it-jenta også handler mye hos de store billigkjedene. Hun har ved flere anledninger dukket opp på store tilstelninger iført plagg og tilbehør fra Zara, Topshop og H&M. Hver eneste gang får hun de billige motefunnene til å se ut som dyre designerdrømmer.

EGEN VRI

Hemmeligheten bak Palermos kule stil er hennes evne til å sette sin egen vri på antrekkene. Hun balanserer det elegante med det trendy på en helt unik måte, og hennes personlige stil gjennomsyrer hvert eneste antrekk uansett hvilken trend hun prøver ut.

LES OGSÅ:Stjel stilen til Kate Moss

LES OGSÅ:Stjel stilen til Blake Lively

Publisert: