Viste sexy former i Marchesa-kjoler - sjekk antrekkene fra People's Choice Awards

Demi Lovato og Lea Michele stjal showet da de viste sine velformede bakdeler fram i ultraeksklusive kjoler på People's Choice Awards.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Onsdag kveld feiret den amerikanske underholdningsbransjen seg selv på People's Choice Awards i Los Angeles.

Stjernene skinte om kapp på den røde løperen og som vanlig fikk noen mer oppmerksomhet enn andre.

Dagen etter festen er det den 19 år gamle Disney Channel-stjernen Demi Lovatos kjole som er den store snakkisen. Hun hadde på seg en ferskenfarget kreasjon fra luksusmerket Marchesas vårkolleksjon, som viste både kløft og en særdeles veldreid bakdel.

LES OGSÅ:«Gossip Girl»-jentene fråtser i rådyr design fra Marchesa og Jenny Packham

Demi Lovato er blant annet kjent for «Camp Rock»-filmene og tok denne gangen hjem prisen for «Favoritt-artist (pop)»

Og den unge skuespillerinnen var ikke den eneste som hadde valgt kjolegiganten Marchesa til prisutdelingen. «Glee»-stjernen Lea Michele valgte en 20-tallsinspirert kjole fra merkets resort-kolleksjon, med dristig utringning bak.

Hun matchet den hvite kjolen med glitrende øredobber - og ikke minst den skinnende statuetten hun vant for «Favoritt-skuspillerinne i TV-komedie».

Som vanlig var det også noen som matchet den røde løperen med kjole i samme farge. Blant dem var Kristen Bell, Faith Hill og «How I Met Your Mother»-stjernen Alyson Hannigan, som dessuten strålte og viste fram en stadig voksende babymage.

Hennes kjole var fra Alice + Oliva, mens Kristen Bell valgte knallrødt fra Mette-Marits favorittmerke Valentino. De røde knelange kjolene fra det italienske merket har blitt en favoritt på den røde løperen og senest forrige uke hadde Rooney Mara en lignende kjole på seg.

Demi Lovatos andre antrekk var også knallrødt og hun matchet dessuten kjolen med sexy lepper i samme farge.

GUIDE:Slik får du røde lepper på tre måter

«Twilight»-stjernen Ashley Greene valgte en ultrasexy kjole i skinn og blonder fra DKNY. Mens Ashleys kjole var en kontrast til den bleke porselenshuden, glødet Vanessa Hudgens i en florlett og glitrende kreasjon fra Jenny Packham.

Det er for øvrig også en av hertuginne Kates favorittdesignere.

«24»-skuespiller Elisha Cuthbert valgte en ballkjole-lignene kreasjon fra luksusmerket Vawk, som er fra hennes eget hjemland Canada.

Country-artisten og danseren Julianne Hough viste hele ryggen i en tettsittende kreasjon i sølv, mens Miley Cyrus strålte i kritthvitt. Hun hadde på seg en enkel kjole fra David Koma.

Modell og skuespiller Jennifer Morrison stilte i luksusdesign fra Oscar de la Rentas vårkolleksjon.

En av kveldens yngste gjeste var Chloë Moretz. På tross av sin unge alder parkerer hun ofte veteranene når det gjelder stilsans. Denne gangen valgte hun en grønn minikjole fra Proenza Schouler.

Følg journalisten på Twitter her!
Publisert: