Thornton viste puppene på rød løper: – Flere stjerner drar det for langt

Denne uken stilte artisten Melody Thornton i en svært avslørende kjole på den røde løperen. Hun er langt fra den eneste stjernen som har blottet brystene for å få oppmerksomhet.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Det tidligere Pussycat Doll's- medlemmet Melody Thornton (27) ankom onsdag kveld en Elle-tilstelning i Hollywood iført en avslørende kreasjon som blottet brystene hennes. Dette har vakt oppsikt i utlandske medier. Nå spekuleres det i om den tidligere Pussycat Doll's- stjernen forsøkte å stjele glansen fra Nicole Scherzinger, som var den mest profilerte vokalisten i jentegruppen.

Dette er imidlertid ikke første gang Thornton viser mye hud på den røde løperen. Den dristige jenta har tidligere latt seg avbilde i en rekke vågale kreasjoner som skriker etter oppmerksomhet.

LES OGSÅ: Kjendiskvinnene viser trusa på den røde løperen

Elle-tilstelningen onsdag kveld er bare ett eksempel på kjendiser som kniver om oppmerksomhet ved hjelp av avslørende antrekk. Også Milla Jovovich, Sharon Stone, Lindsay Lohan og Gwyneth Paltrow er blant stjernene som har tydd til avslørende kjoler på den røde løperen.

– Det er synd om så flotte kvinner føler de må vise brystene og spille på sex for å få oppmerksomhet. Det er selvsagt lov å være sexy, men jeg synes noen av disse kvinnene drar det for langt. De er forbilder og burde tenke over hvilke signaler de sender ut, sier minMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold og legger til:

– Dette har ingeting med mote å gjøre!

LES OGSÅ: Vårens store solbrilleguide – finn din favoritt

LES OGSÅ: Lege: – Kan bidra til at pasienter omkommer

LES OGSÅ: Vil forby miniskjørt – mener det er pornografisk

Publisert:

Finn mer innhold om: