Dennings «stjal» stilen til Hendricks

Skuespillerinnen Kat Dennings

Jennifer Bråthen
Publisert:

(26) kopierer Christina Hendricks' stil på rød løper. Sjekk bildene fra kjendisfesten her.

Mandag kveld gikk CBSs pressefest av stabelen i Los Angeles, og Amerikas store tv-stjerner strømmet til i sine fineste antrekk. Blant stjernene vekket «The Two Broke Girls» - skuespillerinnen Kat Dennings oppsikt i en utringet kjole tidligere sett på hennes kollega Christina Hendricks.

Dennings ankom den røde løperen i mørkeblå, figursydd kjole signert Vivienne Westwood - en kortere versjon av den samme korallfargede kjolen «Mad Men»-stjernen Hendricks brukte på en premierefest september i fjor. I motsetning til Hendricks kombinerte Dennings kjolen med utslått hår og minimalt med tilbehør. Bristiske medier mener det er tydelig at Dennings har sett hva Hendricks' kjolevalg har gjort for hennes karriere den siste tiden og latt seg inspirere.

LES OGSÅ: Maria Sjarapova er OLs best kledde utøver – sjekk stilen hennes her

Den stjernespekkede kjendisfesten bugnet av festkledde personligheter. På den røde løperen dukket blant annet Tyra Banks opp i «den lille sorte», Rachel Bilson i bluse og croppede bukser og Jamie King i mønsterkjole.

Kveldens lekreste antrekk var det likevel den 43-år gamle «Charlie's Angels» - skuespillerinnenLucy Liu som hadde. Hun ankom i en utskåret, a-formet kjole signert J. Mendel i kombinasjon med glitrende øredobber, clutch i slangeskinn fra Judith Leiber og høye, svarte kilehæler.

Sjekk bildene fra sommerfesten her:

LES OGSÅ: Cheryl Cole får slakt og skryt for sin vågale klesstil

LES OGSÅ: Denne jenta trenger ikke å spille på sex

Publisert: