Romeo Beckham (12) kupper eksklusiv motekampanje

STORFAMILIE: David og Victoria har fire barn sammen. Romeo, som har kuppet den nye kampanjen for Burberry, står til venstre. Her omringet av lillebror Cruz, storebror Brooklyn, og foreldrene David og Victoria Beckham. Minstejenta i søskenflokken, Harper Seven, er ikke med på bildet. Foto: Getty Images

Romeo Beckham følger for alvor foreldrenes fotspor ved å være hovedrollen i motehuset Burberrys nye julekampanje.

Publisert:

For andre gang på rad, har det populære motehuset Burberry hentet inn Romeo Beckham til å figurere i deres nyeste kampanje. I tillegg til kampanjebildene, er han denne gangen også hovedpersonen i motehusets kortfilm, «From London with Love», som tilhører julekampanjen, skriver Daily Mail.

Se bildene lengre ned i saken!

Det er dermed ikke lenger bare Victoria (40) og David Beckham (39) som har bemerket seg i motebransjen.

Tidligere i år prydet eldstemann, Brooklyn Beckham (15), forsiden av det britiske mannebladet Man About Time. I tillegg hadde han en tjue siders lang bildeserie i det samme magasinet.

Håndplukket

I fjor, da Romeo var elleve år, debuterte han som modell for Burberry. Moteeventyret ser ut til å fortsette for unge Beckham, og ifølge Daily Mail ble 12-åringen håndplukket av Burberrys sjefsdesigner.

- I denne kampanjen feirer vi alt vi i Burberry elsker: trench coaten, kasjmirskjerfet, god musikk, vårt britiske vær og det å jobbe med fantastiske og talenfulle mennesker.

Når det kommer til sammarbeidet med Romeo Beckham er Baily mer enn fornøyd.

- Det fortsetter å være en absolutt glede å jobbe med Romeo - han har sjarm, stil og mye energi. Jeg er glad for at han har hovedrollen i kampanjen, sier Baily til avisen.

Lanseringsfesten til motehusets nye julekampanje ble avholdt i London mandag kveld. Både Victoria og David Beckham var til stede på arrangementet.

Saken fortsetter under bildet!

Skjermdump: Instagram

Moteriktig familie

Det er ikke et nytt fenomen at Bechkam-familien markerer seg i motebransjen. Fotballspilleren David Beckham har i tillegg til en lang og suksessfull fotballkarriere, blitt kåret av selveste Tommy Hilfiger til århundrets undertøysmodell. Han har også jobbet for store motehus som Armani og Calvin Klein, og har frontet sin egen undertøyskolleksjon for H&M. I dag regnes fotballspilleren for å være en av verdens største, mannlige stilikoner.

Fru Beckham på den andre siden har siden 2008 utviklet sin designerkarriere, etter å ha hatt stor suksess med jentegruppen Spice Girls. I dag kler hun opp en rekke kjendiser i sine elegante kreasjoner, og har det siste året fått moteskryt av bransjen for sitt stilrene design.

Skjermdump: Instagram
Publisert: