Nyheter

Sjekk George Clooneys elleville prikkeantrekk

UVANT: George Clooney eksperimenterer sjelden med klesstilen, men lot kunstneren Yayoi Kusama få frie tøyler da han skulle avbildes for W. Foto: Med tillatelse fra W

Hollywood-sjarmøren får oss til å svimle med sin nye magasinforside.

Sonia Huanca Vold
Publisert:

Magasinet W har hanket inn George Clooney (52) som forsidegutt til sin årlige kunstutgave. Skuespilleren som sjelden viser seg i noe annet enn tidløse antrekk og klassiske smokinger, har for anledningen blitt plassert i et prikkete univers og kledd opp i et matchende antrekk.

Den skreddersydde dressen er fra det italienske motehuset Giorgio Armani, og har blitt håndmalt av den japanske kunstneren Yayoi Kusama som er kjent for sin forkjærlighet for prikker. Kusama har tidligere designet en egen prikkekolleksjon for Louis Vuitton.

Se hele forsiden nederst i saken.

- Hun gjorde meg om til Snoopey, men jeg må si jeg er stolt over å være Snoopey, sier Clooney selv til i magasinet, som også byr på flere helfigurbilder av 52-åringen iført prikkekostymet.

I intervjuet snakker skuespilleren blant annet om sin nye film «The Monuments Men» som handler om kunsthistorikere og museumskonservatorer som prøver å redde kunsten Adolf Hitler stjal under andre verdenskrig. Clooney, som har skrevet manuset og produsert filmen sammen med Grant Heslov, spiller også en av hovedrollene.

CLOONEYS DRØMMEDAMER: Mens mange lar seg sjarmere av George Clooney, har han Audrey Hepburn og Grace Kelly som sine drømmedamer fra filmverdenen. Foto: Getty Images / All Over Press

George Clooney har siden midten av 90-tallet vært en av Hollywoods mest ettertraktede filmskuespillere, og han var ved flere anledninger blitt kåret til en av verdens mest sexy menn. Til W røper kjekkasen at også han har latt seg begeistre gjennom skjermen, og trekker frem to velkjente stilikoner som sine filmforelskelser.

- Da jeg var liten var jeg forelsket i Audrey Hepburn. Jeg så «Roman Holiday» da jeg var 11 og tenkte at hun var det mest elegante jeg noen gang hadde sett. Jeg ble hodestups forelsket i henne, sier han og fortsetter:

- Og jeg har alltid elsket Grace Kelly. Jeg mener, da hun kom ut av vannet i «To Catch a Thief, tenkte jeg at hun var den vakreste kvinnen jeg hadde sett.

SORT, HVITT OG GRÅTT: Skuespillerens sølvgrå hår matcher prikkene perfekt. Foto: Med tillatelse fra W
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. George Clooney
  2. W
  3. Yayoi Kusama
  4. Armani

Relaterte artikler

TILBEHØR

Seks ikoniske vesker og damene bak

MOTE

Effekten av en svart turtleneck

KLÆR

Uforglemmelige Oscar-antrekk

NYHETER

Legendarisk moteskaper død

KJENDIS

Amal Clooneys beste moteøyeblikk

MOTE

Syv motefilmer du bør få med deg

NYHETER

Met-gallaen: Se stjernenes wow-antrekk