Kate fikk sexy blondestiletter av de kongelige i Malaysia

POOL

Hertuginne Kate (30) og prins William (30) ble overstrødd med luksusgaver da de besøkte det kongelige palasset i Malaysia.

Kate strålte som en ekte eventyrprinsesse da hun og ektemannen William var gjester på slottet i Malaysia. Vertene passet dessuten på at det britiske paret ikke dro tomhendte hjem. Blant en rekke eksklusive gaver fikk Kate et par lekre stiletthæler med sexy blonder fra merket Lewre, som ifølge Daily Mail tilsvarer luksusmerket Jimmy Choo i Malaysia. Hertuginnen fikk også en diamantbesatt clutchveske og en mønstret silkekjole. Prins William fikk et diamantbesatt gullsverd.

POOL

Kate og William var æresgjestene til Hans Majestet Agong Yang di-Pertuan Agong og hans kone Hennes Majestet Raja Persaisuri Agong Tuanku Haminah binti Hamidun.

Den motebevisste hertuginnen har allerede fått mye skryt for sine flotte antrekk under Asia-reisen, og lovordene blir neppe færre etter forrige kvelds kongelige besøk. Kate strålte om kapp med sin egen kjole, en ballkreasjon i gull og hvitt fra favorittmerket Alexander McQueen. Hertuginne Kate bruker gjerne kjoler fra det britiske motehuset, blant annet gjorde hun det på et militærball tidligere i år og ikke minst da hun giftet seg med prins William.

Stem på din favorittkjole nederst i saken!

POOL

Sammen med 400 andre gjester spiste Kate og William en storslagen middag med det malaysiske kongeparet. På menyen sto en blanding av britisk og asiatisk mat, og gjestene fikk ikke alkohol, men søt fruktjuice.

Tidligere på dagen holdt Kate sin første utenlandske tale. Før middagen fortalte hun presidenten av Malaysia at hun var svært nervøs før talen.

- Jeg var så nervøs og er egentlig glad for at det er over. Atmosfæren var likevel helt fantastisk, sa Kate.

Hvordan var din opplevelse i dag?