Sexy i smoking: - En delikat måte å vise hud på

SMOKING HOT: Olivia Wilde tok pusten fra de fleste da hun var iført en smoking fra Gucci på premieren til filmen «Rush» mandag kveld. Foto: Getty Images/All Over Press

Olivia Wilde (29) viser hvorfor det er hot å droppe både kjole og BH til fordel for et herreinspirert antrekk.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Skuespilleinnen var mandag kveld på premieren av den nye filmen «Rush» i London, hvor hun selv har en rolle.

Iført en sort smoking signert det italienske luksusmerket Gucci, tok Wilde pusten fra de fleste på den røde løperen, og overlot lite til fantasien med en svært dyp utringning. Det sorte antrekket matchet hun med stiletthæler fra Jimmy Choo, sotede øyne og knallrøde lepper. Neglene holdt hun nøytrale, men velstelte med nude-farget neglelakk. Håret var stylet med midskill og myke krøller, og det eneste tilbehøret Wilde hadde på seg var forlovelsesringen og et par glitrende øredobber.

FRA CATWALKEN: Oscar de la Renta og Victoria Beckham har begge latt seg inspirere av det maskuline i sine høstkolleksjoner. Foto: Getty Images/All Over Press

- Like sexy som kjole

minMote-leder Sonia Huanca Vold mener Wilde kommer unna med den dristige utringningen, og er full av lovord om det enkle designerantrekket.

- Olivia Wilde ser fantastisk ut, og beviser her at en smoking kan være minst like sexy som en kjole. Det maskuline antrekket oser av «femme fatale» på grunn av den dype utringningen. Å vise hud på denne måten trenger ikke å bli «tacky» - det er nemlig stor forskjell på kløft og utringning, sier Vold og legger til:

- Å presse puppene opp under haken og få dem til å se ut som rumpeballer blir fort vulgært, men dette er en svært delikat måte å vise litt pupp på.

LES OGSÅ: Gjennomsiktig og utringet – se de dristige VMA-kjolene

DYP UTRINGNING: På Saint Laurents høstvisning var flere av modellene kledd i plagg med dyp utringning. Foto: Getty Images/All Over Press

Høst-trend

Wilde slutter seg dermed til trenden som flere motehus viste tidligere i år. Både Victoria Beckham, Alexander Wang og Oscar De La Renta viste feminine smokinger i sine høstkolleksjoner, som oste av sexy eleganse. Flere motehus viste også at en dyp utringning kan kombineres på flere ulike måter - på franske Saint Laurents høstvisning kunne man for eksempel se både kjoler og topper med svært dyp utringning kombinert med blazere og skinnjakker.

Du trenger imidlertid ikke tømme lommeboka for å stjele Olivias sexy stil. De fleste kjedebutikkene tilbyr blazere, smokingjakker og matchende bukser for en rimelig penge - pass bare på at du finner et antrekk som kler din fasong. Topp det hele med et par skyhøye pumps, rød leppestift og noen lekre smykker, så blir antrekket like feminint som en hvilken som helst kjole!

minMote har plukket ut et budsjett-antrekk, slik at du kan la deg inspirere av Olivia!

FEMME FATALE: Blazer fra H&M, 399 kr. Dressbukser fra H&M, 299 kr. Pumps fra Zara, 559 kr. Øredobber fra Cubus, 99 kr. Leppestift (Red Passion) fra L’Oréal, 139 kr. Foto: Produsentene
Publisert: