De fem beste modellantrekkene fra motefesten i Paris

BOMBSHELL: Motepressen har kastet seg over alle Rosie Huntington-Whitleys Paris-antrekk, og selv i helsort imponerer hun alle. Foto: Getty Images

Haute couture-moteuken i Paris byr på langt mer enn catwalk-show - de beste antrekkene dukker gjerne opp på nettenes motefester. Her er de råeste antrekkene fra én av dem.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Couture-moteuken i Paris er på tredje dagen, og hittil er det Versaces supersexy catwalk-show som har vært den store snakkisen. Tirsdag kveld var det imidlertid duket for nok en motefest - men ikke på catwalken.

I stedet var det Vogue som samlet moteeliten til sin årlige fest Vogue Paris Foundation Gala på Palais Galliera i den franske hovdestaden. Der var det ikke overraskende noen av verdens mest kjente modeller som sto for de flotteste - og frekkeste - antrekkene.

Se også:Slik får du sesongens trendplagg på 1-2-3

For som under andre moteuker, er minglingen utenfor showene, og ikke minst festene på kvelden, minst like viktige som selve showene for moteprofilene. Det er her de kan vise fram sin personlige stil, bli tatt bilde av av verdenskjente fotografer, og forhåpentligvis hylles i motepressen dagen etter.

Tirsdag kveld gikk de fleste for helsorte antrekk, mens blant annet Irina Shayk og Chrissy Teigen skilte seg ut med fargerike kjoler.

MinMote har plukket ut kveldens fem beste antrekk - hvilket er din favoritt?

Det er umulig å lage denne listen uten å toppe den med Irina Shayk - en av de få som ikke valgte svart antrekk. Derimot var Shayk en fargebombe med rød minikjole fra Versace (se flere hotte Versace-kjoler her), og matchende spisse pumps og clutch. Til og med leppene hadde hun malt knall røde, mens resten av sminken ble holdt naturlig. Ikke like dristig som amfAR-kjolen hun nylig brukte, men minst like kul.

Victoria's Secret-engelen som har blitt de store motehusenes favorittmodell, Rosie Huntongton-Whitley, seiler opp som en av moteukens best kledde. Et av hennes beste antrekk er dette, bestående av en løstsittende bluse og foldeskjørt. Det vi liker mest, er imidlertid den korte frisyren som er akkurat passe rufsete. Sånn ser vi gjerne ut i sommer!

Les også:Rosie stjal showet i råsexy Burberry-antrekk

Én av grunnene til at vi elsker å følge Chrissy Teigen på Twitter og Instagram, er at hun med jevne mellomrom serverer antrekk som dette. Modellen - som har både norske og thailandske aner - er ikke redd for å vise mye hud, uten at det noen gang blir tacky. Hun kom på festen arm i arm med ektemannen John Legend, og mens han kjørte klassisk sort, dro Chrissy på med et fargerikt antrekk. Vi elsker fargene i den gjennomsiktige kjolen, de sexy stroppesandalene og morsomme øredobbene. Full pott, Chrissy!

Ok, supermodell Anja Rubik kom akkurat med det beste klestipset for kjølige sommerkvelder: Sleng en oversized (gjerne kjærestens) blazer over minikjolen og marker midjen med et tynt belte. Som Rubik viser, er det ikke mer som skal til for en avslappet, men elegant look - bortsett fra et bar brennheite frynsestiletter da.

Joan Smalls hoppet rett ut av den veldig avslørende Versace-kjolen hun bar på catwalken, inn i en hakket mer tekkelig kjole til Vogue-festen. Smalls kastet seg på en av de heteste kjendistrendene akkurat nå, med å vise deler av undertøyet under en gjenomsiktig kjole. Og selv om hele antrekket gikk i sort, ble det alt annet enn kjedelig!

Publisert:

Finn mer innhold om: