Beckham-paret gjorde som i 2003

victoria david

Victoria og David Beckham matchet i hvitt på den røde løperen for elleve år siden. Under årets Met-galla tok de pusten fra alle i et lignende antrekk.

Oda Marie Midbøe
Publisert:
victoria david

2003: Antrekkene paret bar under MTV Music Awards i 2003 var i det minste gjennomført grusomt. Legg merke til den overdrevne bruken av bling. Foto: Getty Images

victoria david

2014: Det er ingen tvil om at Beckham-paret ser bedre ut i dag enn for elleve år siden. De hvite antrekkene de bar under Met-gallaen er blant deres beste antrekk noensinne. Foto: Getty Images

Met-gallaen er den viktigste motefesten i verden, og alt som kan krype og gå av filmstjerner, musikere, modeller og motepersonligheter poserer på den røde løperen iført kreasjoner fra de mest eksklusive motehusene.

Se bilder av festens best kledde motepar nederst i saken!

Et av de største moteparene i nyere tid er Victoria (40) og David Beckham (39). Mens Victoria de senere årene har gjort stor suksess som designer, og beveget seg vekk fra «fotballfrue»-stilen til å bli en svært relevant motepersonlighet, har David i årevis vært en ettertraktet modell og stilikon for menn verden over.

Tidligere i år fylte Victoria Beckham 40 år. Her kan du se hennes store stilforvandling.

I mange år har den britiske artisten og designeren sverget til en kort, markant bob. Kreasjoner i mørke farger og harde snitt har lenge vært blant Victorias favoritter når hun har opptrådt i offentligheten. Nå ser det imidlertid ut til at stilen er på vei til å bli myknet opp.

- Det er deilig å se Victoria med langt hår igjen. Det ser også ut som hun har tatt en runde med selvbruningskrem, selv om hun for ikke så lenge siden sa hun hadde lagt den på hylla for godt. Den siste tiden har hun nesten utelukkende kledd seg i sort på den røde løperen og stilen har vært veldig elegant, men kanskje litt vel hard, sier MinMote-ansvarlig Sonia Huanca Vold.

Fra å være en «fotballfrue» som sverget til selvbruningskrem, har Victoria de siste årene fortalt at hun angrer på selvbruningen. Hun har også latt rette linjer og mer strukturerte snitt erstatte de store utringningene og det kraftige push up-undertøyet som hun ofte gikk med før.

- Det er lenge siden Beckham-paret la den tacky stilen bak seg. Denne gangen imponerer de virkelig. Nå klarer Victoria å balansere det sexy og det sofistikerte helt perfekt. Selvbruning og løshår er ikke harry så lenge det brukes på riktig måte.

Se moteparene på årets Met-galla:

Publisert:

Finn mer innhold om: