Nyheter

Leighton Meester ble avhengig av sminke: - Kjente ikke igjen mitt eget ansikt

Sonia Huanca Vold
Publisert:

«Gossip Girl» skuespilleren Leighton Meester (27) måtte kutte ned på makeup-bruken.

I et intervju med magasinet Glamour røper Meester at hun begynte å bruke mye sminke da hun som ung skuespillerspire dro fra audition til audition.

- Jo mer sminke du bruker, jo mer føler du at du trenger det. Jeg begynte å ta på mer og mer, og tilslutt kjente jeg ikke igjen mitt eget ansikt uten sminke, forteller hun.

I dag er skuespilleren, som er mest kjent for sin rolle som Blair Waldorf i serien «Gossip Girl», en av få stjerner som gjerne lar seg fotografere usminket på gaten.

Meester forteller videre i intervjuet at hun har lært å akseptere hvordan hun ser ut uten sminke. Hun er også opptatt av å ta vare på huden sin:

- Jeg bruker minimalt med sminke, spesielt på fridager. Når jeg spiser godt og beskytter huden mot solen, ser jeg alltid bedre ut, sier hun.

Leighton Meester er en av Hollywoods største stilikoner, og imponerer stadig på den røde løperen. Til Glamour røper hun imidlertid at hun er avhengig av hjelp fra profesjonelle for å oppnå det plettfrie resultatet.

- Jeg elsker å eksperimentere med hår og sminke på den røde løperen, og jeg er veldig glad for at jeg kan få hjelp til få til en «look. Når jeg gjør det selv, blir det aldri slik jeg har sett for meg, forteller hun.

Publisert:

Relaterte artikler

NYHETER

10 gode grunner til at du bør klippe håret kort

NYHETER

Se og ikke lær: Her er stjernenes verste sminketabber

KJENDIS

Sommer-inspo fra «Gossip Girl» xoxo

NYHETER

Er «Squid Game»-stjernen motebransjens nye favoritt?

HÅR

10 kjendisfletter du vil få lyst til å kopiere

NYHETER

Victoria Beckham angrer på selvbruningen

NYHETER

Kate Hudson kveldens mest sexy - se Golden Globe-kjolene her