Erdem x H&M: Nordmenn i kø for luksussamarbeid

MinMote var med da dørene ble åpnet. Se kaoset i videoen over!

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Det har lenge vært snakk om budsjettkjedens nye samarbeid med motehuset Erdem.

Allerede klokken 07 torsdag morgen, en time før åpningstid, hadde de aller ivrigste stilt seg i kø utenfor Hennes & Maurtiz' flaggskipbutikk i Karl Johans gate.

NYHETER

Dette bør du shoppe og droppe

MinMote var med da dørene ble åpnet. Se shoppingkaoset i videoen over!
Men skal vi tro kundene MinMote snakket med på innsiden forteller at det var langt roligere tilstander under denne lanseringen enn det har vært tidligere.

– Jeg tror ikke like mange kjenner til Erdem så godt, sier Stine Wollan (26). Hun har plukket med seg en hettegenser og vurderer om hun skal kjøpe leopardkåpen som er sett på Ruby Dagnall i den sagnomsuste kampanjevideoen.

FANT SINE FAVORITTER: Stine Wollan fikk tak i plaggene hun hadde ønsket seg. Foto: Privat.

Men, selv om ikke tilstandene var like ville denne gangen var det flere av plaggene som ble fort utsolgt hos butikken i Karl Johan. Blant de mest populære plaggene var en lyseblå ullgenser og en kort kjole med blondeermer.

Mange kunder gikk hurtig rundt med armene fulle av Erdem-plagg, og de aller ivrigste brukte opp mot 30.000 kroner på morgenkvisten.

På butikkens nettside er flere av plaggene utsolgt torsdag morgen.

NYHETER

Norske Ruby Dagnall er H&Ms mystiske modell

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.