Ellevilt kjendisshow på Fam Irvoll-visning

GØY: Fam Irvoll viste et fargerikt show under Oslo Runway.

Designeren gjorde comeback med en heftig kjendisvisning som tok oppgjør med botox-hysteriet.

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Fam Irvoll viste en glitrende, rosa kolleksjon som ga oss heftige flashbacks til 90-tallet under den første dagen av moteuken Oslo Runway.

Visningen startet med dansing og frekke moves til Scooter-hiten «Move your ass!».

NYHETER

ByTiMo åpnet den norske moteuken

Modellene var kledd i glitrende, rosa kreasjoner og hadde typiske 90-tallsfletter i håret.

Med seg på visningen hadde Irvoll fått med seg kjendiser som Ulrikke Falch, Else Kåss Furuseth, Mariann Thomassen og Gisle «Jævla Homo» Agledahl. Under visningen dro Kåss Furuseth på med et skikkelig kyss på kinnet til Ari Behn som satt på første rad i publikum.

Fam Irvoll viste t-skjorter med print av en dame med botoxsprøyter som et tydelig stikk mot normaliseringen av botoxinjeksjoner. Det var også flere Metallica-inspirerte gensere å se på visningen med påskriften «Drømmedama».

Etter visningen møter MinMote en lettet og glad Fam Irvoll.
– T-skjortene er som en kommentar til samfunnet jeg føler er rundt meg. Jeg lever i en slags verden hvor det å ta injeksjoner har blitt helt vanlig. Bare man er hos en hudpleier får man spørsmål om man «bare skal fikse litt på sinnarynken», sier Irvoll til MinMote.
Hun forteller at hele poenget med kolleksjonen er at alle er noens drømmedame.

– Jeg tenker at man heller bør tenke over hvorfor man putter kjemikalier i ansiktet og heller ta et oppgjør med seg selv enn å følge strømmen.

Midt i visningen kom den tidligere popstjernen Dina og fremførte 2003-hiten «Bli hos meg» til stor begeistring fra publikum.

Det var alt i alt en leken og frisk visning som var tro mot Irvolls identitet som designer

DRØMMEDAMA: Ulrikke Falch var blant modellene på catwalken. Hun bar en av signaturgenserne fra kolleksjonen, tydelig inspirert av Metallica-logoen.
LEKENT: Alle modellene danset seg nedover catwalken. Else Kåss Furuseth hadde botox-trøye og bar den med stil.
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.

Finn mer innhold om: