Märtha stilte i norsk kjole - igjen

Prinsesse Märtha (40) fremmet norsk design under middagen på Slottet i kveld.

AV ATLE JØRSTAD OG MARCUS HUSBY

Märtha stilte i kjole fra den norske designeren Tina Steffenak Hermansen (TSH) under den offisielle middagen for Prins Charles (63) og hertuginne Camilla (64).

Det er imidlertid ikke første gang hun bærer den stroppeløse kjolen, som har blomsterdetaljer og flerfargete perletråder.

- Prinsesse Märtha Louises kjole er gjenbrukt. Vi så den første gang på en av førbryllupsfestene i Stockholm i 2010, sier hoffreporter Kjell Arne Totland til minMote.

På det svenske kronprinsesseparets vennefest torsdagen før bryllupet i Stockholm i 2010, bar prinsessen nemlig den samme, pastellfargede kjolen.

Märtha Louise er ikke alene om å ha falt for den lyse kjolen til TSH. På Gullruten-utdelingen i 2010 bar Petter Pilgaards kjæreste, Mari Haugersveen, den samme kjolen.

I 2010 valgte prinsessen et halskjede til kjolen, men tirsdag valgte hun å droppe halspynten. Istedenfor hadde Märtha tatt med seg et lyst sjal. Ved begge anledningene hadde hun oppsatt hår og markante øredobber.

Prinsessen mottok i 2007 ærespris fra Oslo Fashion Week for sin støtte til norsk design. Den gang uttalte hun at hun ikke begynte å interessere seg for klær før hun sluttet med ridning.

- Da traff jeg noen som inspirerte meg, og åpnet øynene mine for norsk design, sa hun da hun mottok prisen.

Hvordan var din opplevelse i dag?