Hertuginne Meghan og prins Harry i norsk design

VALGTE NORSK: Hertuginne Meghan var kledd i boblejakke fra Norrøna under sitt besøk i Redwoods på New Zealand. Foto: REUTERS.

Hertuginnen fikk låne prinsens jakke fra det norske merket Norrøna på en skogstur.

Under sitt siste besøk på reise i New Zealand hadde Meghan lært av uttrykket «ut på tur, aldri sur».

På gåtur i Redwood-skogen i Rotorua i New Zealand, hånd i hånd med prins Harry, hadde hertuginne Meghan nemlig tatt en skikkelig norsk vri.

Om man ser ekstra nøye på boblejakken kan man se logoen på venstre side av brystet, og da blir det tydelig at jakken er fra det norske friluftsmerket Norrøna.

MOTE

Meghan viste fram babymagen

MinMote har tidligere skrevet om at merker har opplevd «Meghan-effekten» etter at hertuginnen har blitt sett plagg fra merket. Markedsdirektør i Norrøna, Martin Lien, sier til at de allerede har merket økt pågang i nettbutikken.

Vi syns det bare er hyggelig at de kongelige velger bærekraftig kvalitet. Vi jobber ikke med produktplassering på kongelige, så vi visste ingenting før vi så bildene. Vi vet heller ikke hvordan de har fått tak i jakken, sier Martin Lien, markedsdirektør i Norrøna til MinMote.

Dunjakken hertuginnen brukte er i modellen Oslo og er opprinnelig en herrejakke. Den har en pris på 3999 kroner.

For den riktig så oppmerksomme er det noe kjent med jakken. Harry har nemlig brukt den tidligere på turen.

PRINSEN I JAKKEN: Her er prins Harry kledd i jakken fra Norrøna for et par dager siden. Foto: Reuters.

Da Harry hadde dunjakken gikk Meghan for en vindjakke fra det britiske merket Seasalt og et par sneakers fra Adidas i samarbeid med Stella McCartney.

Meghan ankom arrangementet ikledd et skjørt fra Givenchy designet av Claire Waight Keller, som også står bak brudekjolen hennes, men skiftet til det mer sporty antrekket da de skulle rusle en tur i nasjonalparken.

PÅ SKOGSTUR: Meghan lånte Harrys jakke fra norske Norrøna. Foto: Reuters
NYHETER

Første kongelige oppdrag i sneakers

Hertuginnen kombinerte dunjakken fra det norske merket med svarte jeans fra Mother og ballerinasko fra Birdies. Buksen har en prislapp på 196 dollar, omkring 1600 norske kroner, og skoene koster 120 dollar, altså rundt 1000-lappen.

Meghan har fått skryt av blant annet amerikanske Elle for sin sporty look. Det er ikke første gang Meghan får ros for sin upåklagelig klesstil – hun har blant annet nylig imponert med sesongens trendplagg.

Skogsturen var den aller siste offentlige opptredenen ekteparet gjorde før de vender nesen hjem mot London.

UT PÅ TUR: Herry og Meghan var på besøk i en nasjonalpark på New Zealand. Foto: Retuters

Det er ikke bare Meghan og Harry av de britiske kongelige som bruker norsk design. Da prins William og hertuginne Kate besøkte Norge tidligere i år brukte hertuginnen en kjole fra det norske merket ByTiMo.

Publisert: