Dette bør du shoppe og droppe fra Alexander Wangs H&M-kolleksjon

AW

I dag kan man endelig shoppe den sporty kolleksjonen til kjendisdesigneren Alexander Wang på nett og i utvalgte H&M butikker. Dette bør du shoppe og droppe!

Katarina Petrovic
Publisert:
AW

Vattert skinnjakke fra H&M, kr: 299. Foto: Produsenten

AW

Jacquardmønstret kjole fra H&M, kr: 799. Foto: Produsenten

I løpet av årene har Alexander Wang utviklet seg til å bli manges favorittdesigner. Han er spesielt kjent for sine anvendelige og sporty signaturplagg, som kjendisene og moteverdenen for lenge siden har lagt sitt elsk på.

SHOPP OG DROPP: Det er kun fem Alexander Wang x H&M plagg stylist Line Langmo kunne tenkt seg i seg i skapet sitt. Foto: Privat

Celebre personligheter verden over har i flere år sverger til Wangs design til både hverdags og fest. Her hjemme har blant annet Tone Damli Aaberge gått for sko fra Alexander Wang ved en rekke anledninger.

På grunn av Wangs suksess de siste årene med sitt eget merke og med overtagelsen av ansvaret for det eksklusive motehuset Balenciaga, har forventningene til designeryndlingens samarbeid med H&M vært skyhøye.

Tone Damlis Idol-stylist Line Langmo har plukket ut det hun mener du bør shoppe og droppe for MinMote. Se hvilke plagg nedover i saken!

Alexander Wangs kolleksjon for H&M er supersporty, og består av alt fra t-skjorter og sports-BH-er til skinnbukser og boksehansker. Til tross for at for at moteblogger og stylist Hedda Skoug tidligere uttalte til MinMote at kolleksjonen ikke er laget for Norske kvinner, er det noen plagg det kan være greit å få med seg hjem. Skulle stylist Line Langmo stått i køen selv, er det kun fem plagg hun kunne tenkt å ta med seg hjem, men det er spesielt et plagg hun lagt sin elsk på.

Shop dette:

AW1

Jakke fra H&M, kr: 3499. Foto: Produsenten

AW1

Vattert skinnjakke fra H&M, kr: 2999. Foto: Produsenten

AW1

Hullmønstret bikini fra H&M, kr: 499. Foto: Produsenten

AW1

Hullmønstret genser frs H&M, kr: 1299. Foto: Produsenten

AW1

T-skjorte fra H&M, kr: 349. Foto: Produsenten

- Min absolutte favoritt er den den vatterte skinnjakken. Jeg elsker kombinasjonen av skinn- og boblejakke. I tillegg kunne jeg tenkt meg den herrejakken i sølv. Den er like kul til dame som til herre, sier Langmo.

For Langmo stopper det på de fem plaggene over. Resten av plaggene hadde hun latt stå igjen i butikk.

- Resten av kolleksjonen liker jeg egentlig ikke. Jeg synes det er mange plagg som er vanskelige å bruke, i tillegg til at det blir litt for mye logo, sier Langmo.

Dropp dette:

AW2

Lange scubahansker fra H&M, kr: 249. Foto: Produsenten

AW2

Svømmebriller fra H&M, kr: 399. Foto: Produsenten

AW2

Jacquardmønstret kjole fra H&M, kr: 799. Foto: Produsenten

AW2

Jacquardmønstret topp fra H&M, kr 399. Foto: Produsenten

AW2

Bukse fra H&M, kr: 599. Foto: Produsenten

- Jeg skulle gjerne hatt dykke-lappen, men da hadde jeg nok valgt utstyr fra en sportsbutikk, ler Langmo og fortsetter:

- Det blir for mønstrete og for mye logo. For mye sportspreg til å bruke i hverdagen.

Publisert:

Finn mer innhold om: