Skinnende tilbehør til nyttårsaften - alt under 400 kr

Paljetter, metaller, glitter og glam. Her er tilbehøret som gjør deg til nyttårsfestens dronning.

Ida Elise Eide Einarsdottir
Publisert:

Nyttårsaften nærmer seg. Kanskje har du allerede funnet den perfekte festkjolen til nyttårsaften, men hva med tilbehøret? Blant det hotteste tilbehøret denne sesongen er gull, sølv og bronse, paljetter, studs og perler samt knallfarger som sjokkrosa og blått. Perfekt til årets kanskje største fest!

Metaller har lenge stått sterkt i motebildet, og det er ingenting som tyder på at trenden er i ferd med å snu. Vi så gull, sølv og bronse på catwalken allerede for 2011 hos designere og motehus som Giambattista Valli, Chloé og Balmain. Denne sesongen er intet unntak, for hva sier vel mer fest enn edle metaller? Style den lille sorte med et par pumps i bronse eller et gullbelte i livet for å markere midjen. Ta den helt ut ved å mikse paljettkjolen med et statementsmykke med studs eller et bredt armbånd med stener. Er du ingen kjolejente kan du kombinere en svart dress og en klassisk hvit skjorte med en paljettkrage for litt glitter og glamour.

Leppestift. Check. Concealer. Check. Blank neglelakk for rift i strømpebuksa. Check. La den store hverdagsveska ligge hjemme på nyttårsaften. Du får nemlig plass til alt du trenger i en clutch. Pen er den også. Perfekt til årets nyttårskjole og som et smykke i seg selv. For årets fineste clutchvesker er belagt med både paljetter, perler og studs. I klassisk svart, sølv og skinnende metaller. Velg en paljettclutch til den lille sorte for et elegant og glamorøst uttrykk, eller vekk oppsikt med statementclutch sammen med en paljettkjole.

Nagler, studs og sølvfarger. Rock & roll er fortsatt blant designernes aller største inspirasjonskilder, men til forskjell fra sommerens og høstens grunge er det nå den mer glamorøse rocken som gjelder. La deg inspirere av stilikoner som Bianca Jagger, og style festantrekket med nagleøredobber, pumps med sølvtupper og clutchvesker med studs i gull. Synes du rock & roll blir litt for mye av det gode kan du velge mer feminint tilbehør i lyse farger med perler, stener og strass.

Statementtrenden synes ingen ende å ta, og denne festsesongen kan vi velge og vrake i store smykker, oppsiktsvekkende farger, glitter og glamour. En av de største tendensene innen statement er something blue. For blått er det noe sort - i alle fall på tilbehørfronten. Våren og sommerens lyseblått er byttet ut til fordel for kornblått og metallic. Den iøyenfallende fargen dukker opp på tilbehør som sko og smykker. Det samme gjør andre sterke farger som for eksempel knallrosa. Kjempefint for deg som vil tilføre nyttårsantrekket det lille ekstra! Vil du holde tilbehøret til et minimum, men fortsatt sette standarden som festens dronning kan du lakke neglene i en av sesongens kule glitterlakker. Legg flere lag for en dramatisk effekt.

Publisert: