Nyheter

Sjekk prinsessen i «billigskjørt» - Mary valgte H&M

Danskenes luksuselskende kronprinsesse Mary (39) er som oftest elegant i designerkreasjoner. Nylig overrasket hun i et skjørt fra H&Ms Concious Romantic-kolleksjon.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Danskenes luksuselskende kronprinsesse Mary (39) er som oftest elegant i designerkreasjoner. Nylig overrasket hun i et skjørt fra H&Ms Concious Romantic-kolleksjon.

Kronprins Frederiks (43) vakre kone har blitt en stor favoritt blant det danske folket og ikke minst har moteekspertene trykket henne til sitt bryst. Mye takket være hennes ulastelige designerklær, samt forkjærlighet for danske merker som Malene Birger.

Med årene er hun også blitt mer bevisst på å blande dyrt og billig, slik kronprinsesse Victoria i Svergie stadig får ros for.

Da Mary og kronprinsen besøkte konserthuset i København hadde hun på seg et blomstret skjørt fra svenske H&Ms kommende Concious Romantic-kolleksjon, skriver svenske Expressen.

Skjørtet koster 499 kroner og kommunikasjonssjef Vibeke Holann i Hennes og Mauritz Norge er storfornøyd med at kronprinsessen velger klær fra deres nye kolleksjon, som lanseres i Norge 6. oktober.

- Kronprinsesse Mary er et stilikon og vi føler oss beæret at hun velger å bruke H&M. Spesielt hyggelig er det at hun velger klær fra Conscious Romantic, som består av klær laget i eco-smarte materialer, sier hun til minMote.

Se også:Slik kan du kopiere Europas prinsesser

Med andre ord trenger det ikke koste skjorte å kopiere stilen til kronprinsessen.

Når det er sagt: Mary kombinerte skjørtet med en tettsittende topp, utslått hår, samt clutchveske og italienske luksuspumps fra Prada.

Se også:Hvitt og asymmetrisk på bryllupsfest

MinMote.no - Norges største moteside
Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Klær
  2. Skjørt
  3. Kongelige
  4. Nyheter
  5. kronprinsesse Mary

Relaterte artikler

NYHETER

Kate og Mette-Marit valgte Zara på konsert

NYHETER

Kronprinsesse Mary topper kongelig kåring: Den stiligste prinsessen

KJENDIS

Mette-Marit imponerte i budsjettkjole

NYHETER

«The Knot» er prinsessenes veskefavoritt

NYHETER

Ekspertene uenige om Mette-Marits luksuskjoler

NYHETER

Kronprinsesse Mary fronter norsk moteinitiativ

NYHETER

Victoria i H&Ms Marant-kolleksjon fra topp til tå