Beckham-sønn følger i foreldrenes fotspor

FORSIDEMANN: Beckham-parets eldste sønn, Brooklyn (15), er denne måneden på forsiden av magasinet Wonderland. Her er han sammen med sin mor Victoria Beckham på et prisutdeling i London i fjor sommer. Foto: Getty Images / Faksimile Wonderland

Brooklyn Beckham (15) gjør krumspring inn i motebransjen.

Oda Marie Midbøe
Publisert:

Det er ikke bare herr og fru Beckham som gjør seg bemerket i motebransjen om dagen. Mens Victoria tidligere i år fikk skyt for sin høst- og vinterkolleksjon, ble David Beckham kåret til århundrets undertøysmodell av designer Tommy Hilfiger.

Denne måneden er det likevel den eldste av parets fire barn som er den store snakkisen. Brooklyn Beckham (15) har landet sin første magasinforside, og er også avbildet i en 20 sider lang bildeserie i magasinet «Man about town», et magasin gitt ut av Wonderland. Her viser 15-åringen frem tenåringsmote, ifølge Grazia Daily.

- Et øye for styling

På forsiden er han kledd opp i en bomberjakke, skjorte og slips, og stirrer alvorlig inn i kameralinsen. Bildene er tatt av fotografen Alasdair McLellan som tidligere har jobbet med Victoria, og som også er en av fotografene til Vogue.

MODELL: Brooklyn Beckham viser frem tenåringsmote i den nye utgaven av magasinet Man About Town. På bildet til høyre er han på vei inn på prisutdeling sammen med mor Victoria Beckham i London i fjor sommer. Foto: wenn.com / Faksimile Man about Town

- Vi kunne ikke bedt om en sterkere person enn Brooklyn til å gjøre denne historien om til virkelighet. Han var en flittig og avslappet forsidestjerne for sin første motebildeserie noensinne, sier redaktør Ben Reardon til Grazia Daily.

Han mener det var en glede å jobbe med Brooklyn, og ifølge redaktøren var 15-åringen både profesjonell og hadde et godt øye for styling.

- Det er tydelig at han er i ferd med å bli et godt tilskudd til familienavnet, ikke bare muligens den mest kjente familien i verden, men med en stor porsjon tyngde og innflytelse på mote, sier Reardon.

STOR FAMILIE: David og Victoria Beckham er hyllet i motebransjen for sin stil. Deres to eldste sønner, Brooklyn og Romeo, har også gjort seg bemerket i bransjen de siste årene. Her er David og Victoria Beckham sammen sin tre sønner, Romeo (t.v), Cruz (midten) og Brooklyn (t.h). Foto: Pa Photos

Motefamilie

I 2012 var Romeo Beckham (12) kampanjegutt for det britiske motehuset Burberry, og var kledd opp i både den klassiske beige trenchcoaten og metalliske frakker. Salget av merket økte med 13 prosent i etterkant av kampanjen, noe motehuset mente at Romeo var årsak til, ifølge Daily Mail.

Victoria Beckham startet sin designerkarriere etter stor suksess med jentegruppen Spice Girls. Hun har blant annet blitt hyllet i Vogue for sin egen stilsans, men også for sine designerferdigheter. En rekke celebre kjendiser har også blitt sett i Beckhams kreasjoner de siste årene.

David Beckham har på sin side en lang karriere bak seg som fotballspiller. Gjennom årene blitt blant verdens mest ettertraktede kjendismodeller og stilikoner. Han har jobbet for motehus som Armani og også frontet sin egen undertøyskolleksjon for H&M.

Publisert: