Dette hverdagsantrekket koster over 50.000 kroner

TOPP TIL TÅ I CHANEL: Skuespiller Kristen Stewart er Chanels nye ansikt, og hadde kledd seg fra topp til tå i merket på vei inn til fotoshoot. Foto: Getty Images

Ikke bare er Kristen Stewarts «avslappede» antrekk

Oda Marie Midbøe
Publisert:

signert et av verdens mest luksuriøse motehus - det har også en verdi på titusenvis av kroner.

23 år gamle Kristen Stewart har over en lengre periode vært en favoritt blant flere motehus, og har blant annet vært talsperson for Balenciaga ved flere anledninger.

Sist i køen står Chanel, som presenterte filmstjernen som sitt ansikt utad for vårsesongen 2014 i desember i fjor. Selv om Stewart kan velge og vrake i designerkjoler på rød løper-tilstelninger, har hun fortsatt å være tro til sin avslappede «grunge»-inspirerte hverdagsstil, der jeans, skjorter og converse er blant favorittene.

Chanel-ambassadør

Tirsdag denne uken viste imidlertid skuespilleren at hun har innlemmet «high fashion» i sin hverdagsgarderobe, skriver US Magazine.

På vei til fotoshoot med sjefsdesigner Karl Lagerfeld i Paris hadde nemlig 23-åringen kledd seg i Chanel fra topp til tå: Både genser, veske, sko og ryggsekk er signert det franske motehuset som er kjent for sine ekstravagante kreasjoner og stive priser.

Hva synes du om Kristen Stewarts hverdagsantrekk? Avgi din stemme nederst i saken!

Ryggsekken som er hentet fra motehusets vårkolleksjon, har en prislapp på 3400 dollar, noe som tilsvarer rundt 21.000 norske kroner. Om det var plassmangel som var årsaken til at Stewart også bar på en stor variant av Chanels kjente «Boy»-veske vites ikke. Det er derimot sikkert at vesken koster omkring 28.000 kroner.

Også de sorte skinnskoene og den mørkeblå hettegenseren er signert Chanel - sistnevnte er en spesiallaget genser som også flere bloggere og motepersonligheter har fått varianter av i gave fra motehuset.

Stilutvikling

Stewart har hatt en stor stilforandring siden tiden som barnestjerne. Fra å være yndig og uskyldig, har Twilight-stjernen utviklet en mer vågal og rocka stil, der hverdagsantrekkene ofte består av jeans og converse, mens rød løper-kjolene har blitt mer avslørende med årene.

Flere ganger har Stewart overrasket motepressen med dristige kjolevalg på ulike prisutdelinger. Et av hennes største antrekksstunt var da hun dukket opp i en buksedress i blonder med store, gjennomsiktige partier.

Publisert:

Finn mer innhold om: