Se luksusgarderoben til Andreas (21): - Jeg bruker alle pengene mine på klær

I FLENG: Andreas Antonsen er opprinnelig fra Finnmark, men er bosatt i Oslo, der garderoben i leiligheten på Majorstua de siste årene har blitt fylt opp med alt fra reisekoffert fra Louis Vuitton til «it»-vesker fra Chanel og Givenchy. Foto: Janne Møller-Hansen/VG
Natalie Ngo
Publisert:

Moteblogger Andreas Antonsen har skapet fullt av eksklusive klær, vesker og tilbehør. Og en Hermès-veske til 70.000 kroner.

Chanel, Balenciaga, Louis Vuitton, Céline, Givenchy og Saint Laurent. Noen av verdens mest eksklusive merker henger tett i klesskapet hjemme hos blogger Andreas Antonsen.

– Det er på klær, vesker og sko stort sett alle pengene går, men jeg prioriterer og bruker mindre på andre ting, sier 21-åringen.

Vesker, skoesker, armbånd og klær er sortert oversiktlig etter funksjon i walk-in-garderoben som han deler med samboeren.

- Det er egentlig et ekstra soverom som vi tenkte å bruke når familien fra utenbys er på besøk. Men slekta måtte rett og slett vike for garderoben, ler Antonsen.

MOTEBEVISST: Den trendy Givenchy-vesken passer godt inn i leiligheten der interiøret også er preget av mote. Foto: Janne Møller-Hansen/VG

Shopper helst i Paris

Nylig kom han hjem fra Paris med blant annet røde skinnbukser fra Balmain og sorte støvler fra Valentino i bagasjen. Det var sjette gang han dro på shoppingtur til den franske hovedstaden hittil i år. Det hender en sjelden gang at han også må sende kjæresten dit på shoppingærend.

Den motebevisste bloggeren har nemlig en forkjærlighet for et av verdens mest luksuriøse motehus - franske Hermès. I tillegg til en misunnelsesverdig samling av de karakteristiske armbåndene, er det siste tilskuddet i den eksklusive veskegarderoben en grå Birkin-veske. Prislappen ligger på 70.000 kroner, og de ikoniske veskene har gjerne ventelister på flere år.

- I Paris selger de som regel kun veskene til lokale kunder, men jeg fikk kloa i den gjennom en venn av samboeren min som jobber der. Jeg bestilte flybillett ned til kjæresten, hvorpå han reiste rett ned for å kjøpe vesken og tilbake på samme dag, forteller bloggeren.

IKONISK: Etter lang ventetid på liste i Oslo fikk Andreas endelig tak i Birkin-vesken fra Hermès i Paris i en av sesongens nye farger. Foto: Janne Møller-Hansen/VG

Mer stilsikker

På bloggen legger Andreas hyppig ut antrekksoppdateringer med en salig blanding av klær og tilbehør fra luksusdesignere og basisplagg fra billigkjeder. Bloggeren har vært interessert i mote så lenge han kan huske, men det er først de to siste årene han har bygget opp en solid garderobe fylt med designergodbiter.

- Alt fra preppy til rocka, jeg har gått gjennom mange rare faser og stiler. Nå er jeg blitt mer stilsikker, og investerer heller i tidløse og anvendelige kvalitetsplagg, forklarer han.

TILBEHØR: Naglearmbåndene fra Hermès har blitt bloggerens merkevare, som han gjerne hamstrer i flere farger. Skoene tar han godt vare på ved å legge på ordentlig såle og oppbevare dem i skoposer. Her et par fargerike loafers fra Christian Louboutin. Foto: Janne Møller-Hansen/VG

Andreas innrømmer imidlertid at han går på en smell nå og da. Ett impulskjøp ble både dyrt og upraktisk.

- En gang kjøpte jeg en jakke som kostet 16.000 kroner fordi jeg øyeblikkelig følte i butikken at jeg ikke kunne leve uten. Men da jeg kom hjem ønsket jeg heller å leve uten den!

Uanstrengt stil

Selv beskriver han sin egen stil som «uanstrengt» - som betyr at antrekket ikke skal se planlagt ut, selv om det er gjennomtenkt til de små detaljer.

Skal bloggeren gi et stiltips til norske gutter og menn er det å investere i en god blazer.

– En fin blazer kan gjøre mirakler! Vil du ikke legge for mye penger i den, kan du kjøpe en på H&M og få den tilpasset hos en god skredder, tipser bloggeren.

BLÅTT: Andreas investerer i fargerikt tilbehør som Proenza Schouler-veske, Alexander McQueen-skjerf og Gucci-sko i forskjellige blånyanser. Foto: Janne Møller-Hansen/VG
Publisert: