Fem ting du må vite om Marc Jacobs-showet

Marc jacobs

Ugjenkjennelig Kendall Jenner, Lady Gaga som modell og bisarre frisyrer er bare noe av det...

Thea Roll Rakeng
Publisert:
Marc jacobs

Marc Jacobs AW 16. Foto: Getty Images

Marc jacobs

Marc Jacobs AW 16. Foto: Getty Images

Marc jacobs

Marc Jacobs AW 16. Foto: Getty Images

Marc jacobs

Marc Jacobs AW 16. Foto: Getty Images

Torsdag kveld var det klart for et av de største og ofte mest spektakulære showene under New York Fashion Week. Marc Jacobs, som forlot motehuset Louis Vuitton i 2014, leverte et gotisk-inspirert show med voluminøse kreasjoner. Da han kom ut på catwalken for å takke for showet, var han iført en strassbelagt t-skjorte med Hilary Clinton. #statement

Men det var ikke alt. Her er fem ting du må vite om showet:

1. Kendall Jenner var ikke til å kjenne igjen

Kendall

UGJENKJENNELIG: Med hvitsminket hud, bisarr frisyre, svarte lepper og mørk og tung sminke rundt øynene var Kendall Jenner nesten ugjenkjennelig. Foto: NTB scanpix

Kendall

NATURLIG: Slik er vi vant til å se Kendall Jenner. Lite sminke, naturlig hår og avslappede klær. Foto: Getty Images

De siste to årene har Kendall blitt fast inventar på stort sett alle moteuker, og i alle magasiner. Med sitt karakteristiske utseendet og ville kjendisstatus (la oss være ærlige) er det ikke vanskelig å spotte 20-åringen i mengden. Det var det imidertid under MJ-showet. Med tung sminke og funky frisyre var det vanskelig å kjenne igjen Jenner. Se og bedøm selv.

2. Lady Gaga var modell

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Ja det stemmer, selveste dronningen av pop spanklurte ut på catwalken iført en stor grå kåpe. Håret var stylet i tettsittende bølger, og leppe var malt sorte. Det var tegnet storte streker rundt øynene til Gaga for å understreke den gotiske looken. Se hvordan Lady Gaga hyllet David Bowie på Grammys her.

3. Girls-stjerne på første rad

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Det er jo ikke akkurat noen bombe at populære kjendiser sitter på første rad, men vi må innrømme at vi ble ekstra glade da vi så chice Zosia Mamet sittende på «frow» i går. Hun hadde på sen slengbukser, en 70-tallsinspirert skjorte med sløyfe i halsen, og hvit skinnjakke. Vi kan nesten ikke vente til premieren av sesong fem, 21. februar!

4. Modellenes hår

Om du trodde du hadde sett det rareste håret på Givenchy-visningen i fjor, må du tro om igjen. Marc Jacobs-modellene hadde bisarre, glinsende bølger i håret, klistret til hodebunnen som minnet om modeller fra 1920-tallet. Sjekk Lady Gagas videosnutt ovenfor som viser den spesielle fremgangsmåten.

Too much? Sjekk disse lekre fletene som tar norske jenter med storm

5. Skoene

A post shared by Marc Jacobs (@marcjacobs)

Tenk deg hvor nervepirrende det er for mange av modellene å spankulere ut i flomlys, iført supereksklusivt design foran flere av verdens mektigste moteprofiler. Det er nerveprirrende nok i seg selv, men når du i tillegg har sko med hæler som måler over 20 centimeter fra bakken... Hjelp.

Publisert: