Nyheter

Overarbeidet Kendall Jenner ble innlagt på sykehus

UTMATTET: Kendall Jenner forteller åpenhjertig om hvorfor hun ble innlagt på sykehus i året som har gått. Foto: Getty Images

Supermodell og realitystjerne Kendall Jenner (20) har fått føle supersuksessen tett på kroppen i 2015.

 • Thea Roll Rakeng
Publisert:

På sin egen hjemmeside åpner Jenner opp og avslører at hun ble innlagt på sykehuset i løpet av året som har gått på grunn av utmattelse.

Kendall Jenner reveals she was hospitalized due to exhaustion
BFFs: Gigi Hadid og Kendall Jenner poserte selvsagt sammen i de kjente Victoria's Secret-morgenkåpene under showet i november. Foto: Getty Images

Jenner har det siste året fått fart på modellkarrieren og gjort flere store jobber som regnes som de gjeveste i modellbransjen. 20-åringen har vært kampanjemodell for Calvin Klein, blitt det nye ansiktet til Estee Lauder og ikke minst spankulert på Victoria's Secret-catwalken for første gang sammen med bestevenninnen Gigi Hadid.

Tøft Kardashian år

SKILT: Kris Jenner innrømmer at eksmannen kjønnsskifte har vært en påkjenning, selv om de nå tilsynelatende er venner. Her er Caitlyn og Kris sammen på Kendalls VS-debut. Foto: Getty Images

- Helt ærlig så har jeg jobbet så mye dette året at jeg har blitt helt skremt. Så nyttårsforsettet mitt bør nok være å slappe av mer, og tilrettelegge for at jeg kan være spontan i blant, fortsetter Jenner og legger til at livet generelt har vært ekstra slitsomt dette året.

I begynnelsen av 2015 ble det kjent at foreldrene Kris og daværende Bruce Jenner offisielt skulle skilles, og cirka et halvt år senere avslørte faren for verden at han skulle skifte kjønn, og Caitlyn Jenner var et faktum.

I oktober ble Khloé Kardashians eksmann, Lamar Odom, funnet bevisstløs etter en overdose av viagra og diverse narkotiske midler, på et bordell i Las Vegas. Odoms organer sviktet og hjernefunksjonen ble svekket. Han er fortsatt innlagt på sykehuset.

Storebroren til Kendall, Robert Kardashian, har trukket seg tilbake fra rampelyset og familien realityserie fordi han sliter med depresjoner etter at han gikk drastisk opp i vekt for noen år siden. Denne uken skal han også ha blitt rushet til sykehuset og fått påvist diabetes, ifølge kilder til TMZ og diverse andre internasjonale nettsteder.

Publisert:

Les også

 1. KJENDIS

  Sjekk Caitlyn Jenners freshe designerkjole

 2. NYHETER

  Bildene som gjorde at Kylie fikk én millard likes

 3. NYHETER

  Jenner-klanen krasjet norsk nettside

Finn mer innhold om:

 1. Kardashian-søstrene
 2. Kim Kardashian

Relaterte artikler

MOTE

Se Gigi og Kendalls Victoria's Secret-debut

NYHETER

Kendall Jenner og Stephanie Seymour i modell-krangel

NYHETER

Alt om Kardashian-klanens ville motefest

NYHETER

Seks ting du må vite om årets Victoria’s Secret-show

NYHETER

Kardashian-familien i norsk kosetøy

NYHETER

Kylie Jenner innlagt på sykehus

NYHETER

Norske Harlem Alexander: Slik var det å style Victoria's Secret-englene