Nyheter

Lily-Rose Depp er helt ugjenkjennelig på sitt første cover

STJERNESKUDD: Lily-Rose Depp (17) går i foreldrenes kjendisfotspor, og har begynt å gjøre seriøs karriere som modell. Foto: NTB scanpix

Datteren til Johnny Depp og Vanessa Paradis gjør for alvor inntog i motebransjen, og figurerer utenpå Love Magazines kommende utgave.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Februarutgaven at det britiske mote og cult-bladet Love Magazine blir prydet av Lily-Rose Depp, som gjorde modelldebut i april for snart ett år siden. Dette er hennes aller første magasincover, og den ellers så naturlige 17-åringen er så vidt til å kjenne igjen.

Faksimile Love Magazine. Foto: Willy Vanderperre

Det fargerike coveret, skutt av Willy Vanderperre, viser Depp sminket med blå og oransje øyenskygge, kraftig rouge og sjokkrosa, glossy lepper.

Håret er dratt tilbake og skjules under noe som ligner en svart hatt. Den gule chiffonkreasjonen med krepp matcher Love-logoens farger, og oppsiktvekkende design.

Men dette er langt i fra den største jobben unge Depp har gjort i løpet av sin ett år lange modellkarriere. I juli 2014 gikk Depp Chanels haute couture-shov under moteuken i Paris, og kort tid etter ble hun utnevnt som merkets perleambassadør.

Unge lovende

Modellverdenen har de to siste årene latt kjendisdøtre dominere - Kendall og Kylie Jenner fra Keeping Up With The Kardashians, Gigi og Bella Hadid fra Real Housewives of Beverly Hills og sønnen til suksessdesigneren Victoria og David Beckham, Romeo Beckham.

Publisert:

Les også

  1. NYHETER

    Profilert modellmamma får krass kritikk for modellkurs til 25.000 kroner

  2. NYHETER

    Cindy Crawford hevder det uretusjerte bildet er falskt

  3. NYHETER

    Modell med Downs syndrom landet to store avtaler

Finn mer innhold om:

  1. Moter og Modeller

Relaterte artikler

NYHETER

Lily-Rose Depp lukket Chanel-showet

NYHETER

De flotteste antrekkene fra filmfestivalen i Venezia

NYHETER

10 ting du bør vite om Chanels ville show i Paris

NYHETER

David Beckham hylles for å stille med sminke på magasinforside

MANN

De fem tingene vi trenger denne uken

NYHETER

Moteøyeblikkene vi husker fra 2017

TILBEHØR

It-jentene tar tilbake uventet tilbehør