Dette har Marion Ravn i sminkepungen

Artist og Idol-dommer Marion Ravn (27) sverger til mineralmakeup og frisk hud. Her er skjønnhetsproduktene hun foretrekker.

Sara Johannessen
Publisert:

Ravn balanserer ved å sette fokus på enten lepper eller øyne, og velger store og markerte bryn. På dagtid bruker hun kun litt blush i kinnene og en leppeglans eller leppepomade, mens øynene ofte er lett sotede.

På scenen og på TV er ofte både øynene og øyenbrynene markerte, mens leppene holdes i en nøytral farge. Men hun går også andre veien, og slår til med knallfargede lepper og sorte rocka øyne.

Slik sminker du sotede øyne. Få tipsene her.

Dette har stjernen i sminkepungen

Ravn er opptatt av at huden skal se frisk og fin ut, og har siden 14-års alderen holdt seg til de samme produktene:

- Mamma kom med renseprodukter fra Dermalogica når jeg var fjortis, og siden har jeg renset huden hver enste kveld. Det er det beste skjønnhetsrådet jeg kan gi alle jenter: Rens huden! Sier artisten og fortsetter:

- Jeg er helfrelst på mineralmakeup fra det amerikanske merket Jane Iredale og bruker både fast pudder, fondation, rouge og øyenskygge derifra.

Kjendisen har vakre kinnbein og vet å utnytte dem. Hun sverger blant annet til en blush, som hun bruker til kinnene og som fremhever ansiktsformen hennes. På scenen er hun ofte svartkledd og velger gjerne sterkt sminkede øyne.

- Jeg er ikke så nøye på mascaramerket, og for tiden bruker jeg en mascara jeg har fått i en goodiebag. Den er fra Maybelline og er ganske god, forklarer hun.

Hårmodell

I forrige uke ble Marion Ravn sammen med Vibeke Klemmetsen og Camilla Pihl lansert som hårmodeller for Define, og artisten med den flotte manken deler gjerne ett av sine hårtips med leserne.

- Den lilla hårkuren fra Define for slitt og skadet hår gjør underverker for meg og er knallbra, sier hårmodellen, artisten og Idol-dommeren.

Relaterte saker videre:

Hotte mammaer i Hollywood. Se stjernestilen.

Vipper som oser av glamour. Her er årets beste mascaraer.

Flott med fargesterke lepper. Slik får du stilen!

Publisert: