Nyheter

Brad Pitt kupper historisk modelljobb

Brad Pitt (48) skal fronte det franske motehuset Chanels ikoniske parfyme.

  • Jennifer Bråthen
Publisert:

I 90 år har en rekke vakre kvinnelige skuespillerinner frontet Chanels parfyme No. 5. For første gang i historien skal en mann nå være duftens ansikt utad. Og den høythengende reklamejobben er det skuespilleren Brad Pitt som har fått.

Pitt følger i fotsporene til blant annetCatherine Deneuve, Lauren Hutton, Estella Warren, Ali MacGraw og Nicole Kidman, men det var den amerikanske skuespillerinnen Marilyn Monroe som gjorde den kvinnelige parfymen kjent da hun stilte opp i kampanjen kun iført et par dråper av parfymen.

LES OGSÅ:«Victoria’s Secret»-modell droppet undertøy

Ifølge E! Onlines kilder har Pitt mottatt en syvsifferet sum for oppdraget. I tillegg avsløres det at kampanjen skal spilles inn i London denne uken.

Dette er ikke den første reklamejobben Pitt tar på seg. Tidligere har han jobbet for blant annet potegullmerke Pringle og klokkemerket Tag Heuer. Det kvinnelige publikum husker ham kanskje best som kjekkasen som i 1991 spankulerte ut av fengsel i undertøy for denimprodusenten Levi's.

Den ettertraktede skuespilleren har i dag fem spillefilmer på gang, blant annet «World War Z» og «Killing them Softley». I tillegg er han nyforlovet med sin kjæreste gjennom mange år, Angelina Jolie (36). Sammen har paret seks barn, og ifølge Daily Mail har de nylig gått til innkjøp av et nytt hus i Richmond, sydvest i London.

LES OGSÅ: Gwyneth stjal showet i dristig kjole

LES OGSÅ: Whitney Port oppgittover «size 0»-hysteriet

Publisert:

Finn mer innhold om:

  1. Parfyme
  2. Chanel

Relaterte artikler

NYHETER

Moteekspert: – Jentene kommer til å dåne

NYHETER

«Twilight» -stjerne får 70 millioner for reklamejobb

SKJØNNHET

Ikonisk og tidløs: 10 ting du ikke visste om Chanel No. 5

NYHETER

Mannlig supermodell raser mot Brad Pitt og Gisele Bündchen

NYHETER

Margot Robbie fortsetter å imponere på den røde løperen

NYHETER

Dette er verdens hotteste par

NYHETER

«Brangelina» og John Carew på rød løper sammen