Amerikansk motenettsted: - Mette-Marit er vår stil-favoritt

Motesidene til amerikanske Huffington Post hyller nok en gang stilen til kronprinsesse Mette-Marit (38).

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Det er underHillary Clintons (64) norgesbesøk at kronprinsesse Mette-Marit nok en gang får stilskryt i amerikanske Huffington Post. Clinton kom nylig til Norge blant annet for å delta på et helseseminar og møte Utøya-ungdommer. På helseseminaret i Oslo satt Hillary ved siden av kronprinsesse Mette-Marit og motesidene til Huffington Post omtalte like etter kronprinsessen som en av sine favoritter.

«Mens Hillary var i Norge møtte hun flere medlemmer av den norske kongefamilien, som vi har hatt på vår «kulhets-radar» en god stund nå. Hun satt ved siden av kronprinsesse Mette-Marit, som er en av våre stilfavoritter», skriver Huffington Post.

LES OGSÅ:Motepressen elsker Mette-Marit

Mette-Marit hadde på seg en beige jakke med knytting i livet og en hvit kjole under. Sminken holdt kronprinsessen nøytral og rundt venstre håndledd hang som vanlig de to smale gullarmbåndene.

Det er altså ikke første gang Mette-Marit får stilskryt i utenlandsk presse. Tidligere å år var det kronprinsessens isblonde hår som fanget Huffington Posts oppmerksomhet, og for kort tid siden sørget en spesialtilpasset Pucci-kjole for å sende henne inn på «best kledd»-listen til det prestisjetunge motemagasinet Harper's Bazaar.

Huffington Post har også lagt merke til omgivelsene da Hillary Clinton spiste lunsj på Akershus Festning.

«Hillary møtte både Jens Stoltenberg og Jonas Gahr Støre, og var med på en lunsj på Akershus Festning. Der så det ut til at hun drakk et lite glass hvitvin og vi har i bunn og grunn allerede bestemt oss for å ta vår neste ferie der».

Publisert: