Prins Harry stjal glansen fra kjendiskvinnene

Prins Harry hylles for sin nye stil etter «Batman»-premiere. Sjekk bildene fra den røde løperen i London.

Jennifer Bråthen
Publisert:
Anne Hathaway In Gucci - 'The Dark Knight Rises' London Premiere - Red Carpet Fashion AwardsAnne Hathaway In Gucci - 'The Dark Knight Rises' London Premiere - Red Carpet Fashion Awards

«The Dark Knight Rises» hadde i går premiere i London. Opp den røde løperen spankulerte kvinnelige kjendiser som Anne Hathaway, Kimberley Garner og Marion Cotillard.

At jentene var iført kjoler fra store motehus som Gucci og Dior hadde lite å si, for det var prins Harry som stjal showet.

Prinsen gikk for en avslappet stil på premieren. Han var iført en skinnende blå dress og en oppkneppet skjorte, og britiske medier er over seg av beundring.

«Vi elsker den nye GQ-inspirerte Harry. Fargen fremhever øynene hans», skriver Huffington Post.

Prins Harry var ikke den eneste kongelige som tok seg tid til den celebre kinopremieren. Også hans kusine, prinsesse Eugenie, gikk opp den røde løperen. Med seg hadde hun kjæresten Jack Brooksbank.

Prinsessen var iført en lekker sommerskjole og designersko fra Christian Louboutin.

Kongeekspert Kjell Arne Totland forteller at det er lang tradisjon at britiske kongelige kaster glans ved store filmpremierer i London.

– Før kunne det til og med være store gallapremierer, der dronningen og hennes familie hilste på alle filmens stjerner. Det er heller ikke så lenge siden William og Kate var hedersgjester ved en annen filmpremiere iført smoking og lang aftenkjole. Det husker vi også at prinsesse Diana gjorde en del, sier han til minMote.

Totland synes det er sjarmerende at prins Harry og hans kusine snobber litt ned og menger seg med kjendisene på den røde løperen.

I Norge er ikke dette like vanlig, men da krigsdramaet «Max Manus» hadde premiere på Colosseum kino i Oslo var både Kong Harald og Dronning Sonja på plass.

– Det et ikke så ofte vi har kongelige filmpremierer her hjemme, men premieren på filmen om Kon-Tiki-ekspedisjonen ville kunne være en slik anledning.

Sjekk bildene fra rød løper her:

LES MER: Dette vil vi se på gutta i sommer – motebransjens drømmegutter

LES MER: Moteekspert: – Jentene kommer til å dåne

Anne Hathaway In Gucci - 'The Dark Knight Rises' London Premiere - Red Carpet Fashion Awards
Publisert: