Her er årets million-BH fra Victorias Secret

Med en prislapp på rundt 14 millioner kroner er det liten tvil om at denne BH-en er årets mest spektakulære fra undertøysgiganten Victorias Secret, nylig presentert av supermodellen Miranda Kerr.

Martine Lunder Brenne
Publisert:

Du må imidlertid vente til november for å se den australske skjønnheten iført million-undertøyet.

Datoen for verdens mest kjente undertøysshow er 9. november, men Victorias Secret har allerede nå gitt publikum en svært eksklusiv smakebit.

Se også:Miranda Kerr gjør sitt første cover etter fødselen

Hvert år viser undertøysmerket en ultraglamorøs BH som showets høydepunkt, verdt mange millioner kroner. Årets utgave er en havfrueinspirert BH i lys turkis, med både perler og diamanter.

Ifølge Daily Telegraph tok det over 500 timer å håndsy BH-en, som består av 3.400 perler og diamanter. På midten av BH-en henger dessuten to 8-karats hvite diamanter og to gule 14-karats diamanter.

Se også:Adriana Lima gjorde comeback i million-BH

Kerr følger i svært celebre fortspor når hun skal strutte nedover catwalken i den særdeles eksklusive BH-en. Tidligere har Tyra Banks, Heidi Klum og Giselle Bündchen hatt æren av å bære Victorias Secrets mest eksklusive showpiece på catwalken.

- Det er en stor ære og denne BH-en er virkelig stor kunst. Samtidig er det helt utrolig å skulle bære så mange millioner på bryster, sier Miranda Kerr til Daily Telegraph.

At nettopp Miranda Kerr skal ha på seg million-BH-en er desstuten en hyllest til modellen, som gjør comeback på catwalken 9. november. Hun har på rekordtid kommet tilbake i undertøysmodellform etter å ha blitt mor i januar og det er liten tvil om at Kerr kommer til å skinne mest av alle undertøysgigantens catwalkshow.

Se også:Slik jakter Victorias Secret på undertøysmodeller

Se også:La det sexy sommerundertøyet synes

Se også:Lady Gagas undertøysdesigner åpner sexy undertøysmusikk

Publisert: