Louboutin feirer med nakne damer

Skokongen, Christian Louboutin feirer seg selv i Paris - og nakne piker er en del av festen.

Jennifer Bråthen
Publisert:

Christian Louboutin, verdens mest kjente skodesigner, feirer i år sitt 20-års jubileum. Samtidig som han er midt i en feide med motehuset Yves Saint Laurent, har skokongen planlagt en feiring av seg selv og side røde såler.

I anledning sitt jubileum har han som den første i historien fått frie tøyler på den legendariske, franske cabaret-klubben Le Crazy Horse. Dette feirer han ved å sette opp et kreativt stykke i samarbeid med Patricia Folly, koreograf og danser på Le Crazy Horse.

– Ikoniske Crazy Horse er et fantastisk og moderne sted som hyller kvinnen, sier Louboutin i et intervju med Vogue.

Drahjelp

Stykket han setter opp, som er delt opp i fire akter, har fått navnet Feu. Louboutin har latt seg inspirere av eklektisk hip hop og kunst, og vil speile det feminine i mange ulike former. Det har han fått god hjelp til. Med på laget har han blant annet med seg regissør David Lynch og produsenten Swizz Beatz. Begge har bidratt med original musikk. Bak den humoristiske reklameplakaten finner vi fotografen Youssef Nabi.

Premieren av showet er satt til 4. mars, og stykket vil være på plakaten frem til 31. mai.

– Jeg er interessert i alt som hyller kvinnelige former, fortsetter Louboutin, og legger til:

– Sett i lys av hva jeg jobber med, har jeg har hatt fokus på nedre halvdel av kroppen. Ben kan uttrykke alle følelser, og uten å røpe for mye kan jeg si at resten av kroppen vil symbolisere flammen.

Naturlig førstevalg

Le Crazy Horse har holdt det gående i Paris siden 1951. Den sangomsuste klubben er kjent for å dyrke skjønnheten, personligheten og det unike talentet til sine sensuelle dansere på en glamorøs og sofistikert måte.

– Louboutin og Crazy Horse symbolerer det parisiske livet, kreativitet og modernitet, sier Andrée Deissenbergd, administrerende direktør i Crazy Horse, til Vogue og legger til:

– Vi deler den samme inspirasjonskilden - kvinner, men også samtiden. I tillegg er vi begge dyktige til å produsere overraskende kreasjoner. Louboutin er derfor et naturlig førstevalg for oss.

LES OGSÅ: Victoria Beckham henges ut etter «motetabbe»

LES OGSÅ: Kjendisene går for kilehæler

LES OGSÅ: Er dette neste sommers skomote?

Publisert: