Høydepunktene fra Victoria's Secret 2018

RØRT: Adriana Lima gikk sitt siste show for den amerikanske undertøygiganten. Foto: Reuters

Adriana Lima (37) forlot catwalken gråtende, norsk innslag og svensk supermodell med million-BH preget det spektakulære showet. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Her er høydepunktene fra verdens mest berømte moteshow:

Adriana Lima avsluttet VS-karrieren

Det ble følsomt for Adriana Lima da hun gikk nedover catwalken. Lima har vært en del av Victoria's Secret i hele 19 år, men nå har hun bestemt seg for å gi seg. Denne gangen fikk hun æren av å avslutte hele showet, og tok hendene til brystet i takknemlighet og lukket øynene mens tårene trillet da hun kom til enden av catwalken. Hun fikk stående applaus fra publikum i salen som takket henne av.

– Kjære Victoria. Takk for at du har vist meg verden, delt dine hemmeligheter og ikke bare gitt meg vinger, men lært meg å fly. All kjærlighet til verdens beste fans. Love, Ariana, skrev hun på Instagram etter showet.

Under showet var det også laget en montasje til ære for Lima, som blir beskrevet som den største Victoria's Secret-modellen gjennom tidene.

SISTE OPPTREDEN: Her avslutter modellen Adriana Lima sin Victoria's Secret-karriere. Foto: AP.

Norske Frida på catwalken

Som første nordmann noensinne gikk Frida Aasen (23) på catwalken for Victoria's Secret i fjor. I år gjorde hun det igjen. Kristiansandsjenta var kledd i en turkis BH med sølvdetaljer og en matchende blondetruse. På føttene hadde hun sko med fjær som matchet med en off-shoulder-topp i mesh med fjær.

PRESTISJEOPPDRAG: Her er Frida Aasen på catwalken. Foto: AFP.

Mer mangfold

Victoria's Secret er kjent for sine topptrente modeller, og de har høstet kritikk for å ikke vise et større mangfold innenfor størrelser. Men i år har de i hvert fall tatt et skritt på mangfoldsveien ved å inkludere en modell med hudsykdommen vitiligo. Winnie Harlow strålte på catwalken, og feiret med kjæresten Wiz Khalifa etter showet.

DEBUT: Her gjør Winnie Harlow sin catwalk-debut. Foto: AFP.

Svenske i million-BH

Den såkalte «Fantasy bra» er alltid et høydepunkt i undertøysshowet, og i år var det svenske Elsa Hosk (29) som hadde fått det ærefulle oppdraget. Den har en verdi på 1 million dollar, som vil si omkring 8,4 millioner norske kroner. Det skal ha tatt hele 930 timer å lage BH-en.

IKKE FOR HVERMANNSEN: Her er Elsa Hosk i million-BH-en. Foto: Reuters.

Hadid-søstrene

Modellsøstrene er tilbake på Victoria’s Secret Fashion Show sammen igjen.

Gigi gikk sin første visning for undertøymerket i 2015, og året etter fulgte søsteren Bella etter. I 2016 gikk de sammen, men i fjor uteble Gigi showet i Shanghai. Nå var begge tilbake i staben og ifølge People forteller Bella at det var «helt sinnssykt» å oppleve showet med søsteren igjen.

Gigi hadde på seg en BH med blomstermønster og matchende catsuit. På ryggen hadde hun noe som kunne ligne en fallskjerm i det samme blomstermønstret.

RETURNERTE: Gigi Hadid var tilbake på catwalken etter at hun ikke var en del av staben i fjor. Foto: AP

Bella gikk for en mer sporty look med blondetruse og BH med brede kanter som hadde Victoria’s Secret-logo. Hun hadde også en liten, svart bolero over skuldrene. På første rad satt kjæresten The Weeknd.

SPORTY LOOK: Bella Hadid hadde på seg tennissokker og undertøy på catwalken. Foto: AFP

Tilbake etter fødselen

Candice Swanepoel (30) gjorde comeback kun fem måneder etter at hun fødte sin andre sønn Ariel. Swanepoel hadde på seg en glitrende truse og BH med en slags korsett. Hun hadde også et antrekk nummer to hvor hun hadde et par fargerike englevinger samt en truse med høyt liv. Swanepoel delte på Instagram-stories at det ikke var lett å komme tilbake i form etter fødselen:

– Jeg er så stolt over det kroppen min har gitt meg. En utrolig karriere og de to guttene mine. Nå er jeg klar til å komme tilbake og jeg gjør det for alle mammaene dere ute som tar vare på barna sine, fordi de fortjener å føle seg vakre kraftfulle og sexy også, skrev hun.

COMEBACK: 30-åringen var tilbake på catwalken fem måneder etter fødselen. Hun delte på Instagram-stories at det har vært utfordrende å komme tilbake i form. Foto: AFP
ENGLEVINGER: Swanepoel er en av Victoria's Secrets engler. I år fikk hun et par fargerike vinger. Foto: AFP
Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.