Fæbrik-Ingrid og «Symesterskapet»-Andreas er et par

NYTT PAR: Syentusiastene Ingrid Vik Lysne og Andreas Feet har funnet lykken etter å ha blitt spleiset av Jenny Skavlan. Foto: Privat

Det var Jenny Skavlan (34) som sørget for at Ingrid Vik Lysne (29) og dommeren i NRK-programmet «Symesterskapet», Andreas Feet (31), er blitt et par.

Thea Roll Rakeng
Publisert:

Det forteller Vik Lysne til MinMote.

For sy- og gjenbruksinteresserte er dette en søt nyhet som vi ikke kunne la være å legge merke til.

Tidligere deltager i «Symesterskapet» (2017) Ingrid Vik Lysne har funnet kjærligheten med dommer i samme program, syekspert Andreas Feet. Jenny Skavlan var i dommerpanelet med Feet.

1. januar delte Vik Lysne et bilde av seg selv og Feet med caption: «Det er helt sant♥️👫🏻».

Forholdet er helt ferskt, og bare noen uker gammelt, forteller Vik Lysne.

– Vi har datet siden i høst cirka, men ble først oppmerksomme på hverandre da jeg var med i «Symesterskapet» for nesten fire år siden og Andreas var dommer. Vi hadde aldri sett for oss at vi skulle bli sammen, ler Vik Lysne.

– Hvorfor ikke?

– Vi trodde ikke at vi passet sammen. Men det gjør vi tydeligvis likevel. Vi har veldig god kjemi og masse å snakke om. Det er bare veldig behagelig å være sammen. Men jeg har crushet litt på han hele veien, innrømmer hun.

AVSTANDSFORHOLD: Andreas Feet jobber og bor i Bergen, mens Ingrid bor i Oslo. Foto: Privat

Så hvordan fikk de to syekspertene tatt opp kontakten for å bli kjent? Det var det Fæbrik-kollega Jenny Skavlan som ordnet. Til MinMote sier Skavlan at hun er veldig stolt over at hun endelig klarte å spleise noen.

– Ja, dette er jeg veldig stolt av. Jeg har prøvd å spleise folk mange ganger, men dette er første gang jeg har klart det. Vi trodde Andreas var opptatt, men plutselig fikk vite at han ikke var det. Og da ba jeg han om å spørre Ingrid om de skulle finne på noe før han dro tilbake til Bergen en gang i høst, sier Skavlan og fortsetter:

– Siden Andreas er en handlingens mann så dro de på date og så gikk det veldig bra.

Vik Lysne forteller at avstandsforhold Bergen-Oslo foreløpig går bra, men at både hun og Feet er redde for at det plutselig blir reiseforbud.

TROR PÅ SYBØLGE: Fra øverst: Jenny Skavlan, Mari Nordén, Ingrid Bergtun og Ingrid Vik Lysne er jentene bak Fæbrik. Foto: Ole Martin Halvorsen

Vik Lysne er en del av Jenny Skavlan sitt syinitiativ Fæbrik, hvor de deler oppskrifter og symønstre med sine 46.000 følgere på Instagram.

Publisert: