Jennifer Lopez: Ble tilbudt Botox som 23-åring

UNGDOMMELIG: Jennifer Lopez er kjent for sitt ungdommelige utseendet. Her fra Choice Awards tidligere i 2020. Foto: AP

51-åringen forteller om sine hudpleierutiner, og hevder at hun aldri har brukt Botox eller fillers. 

Thea Roll Rakeng
Publisert:

– Jeg er naturlig, faktisk, fortalte Jennifer Lopez under sin egen hudpleielansering som foregikk på Zoom tidligere denne uken. Det skriver Page Six.

Superstjernen er kjent for å se evig ung ut, men hevder at hun aldri har brukt injiserbare stoffer som fillers eller Botox for å holde ansiktet rynkefritt.

– Jeg har aldri brukt Botox til den dag i dag, sa Lopez under lanseringen ifølge nettsiden. Hun fortsatte:

– Det er ikke meg. Jeg har ikke noe imot at folk gjør det; det er bare ikke min greie. Jeg handler har en mer naturlig tilnærming til hudpleie, men jeg vil at produktene mine skal fungere. Jeg vil ha hyaluronsyren der, og jeg vil at produktene skal hjelpe fordi jeg vil ikke bruke nåler. Jeg sier ikke at jeg aldri kommer til å bruke det, men jeg har ikke gjort det enda, hevdet Lopez.

KJENDIS

SJEKK HENNES MEST UFORGLEMMELIGE ANTREKK

SPREK: Jennifer Lopez opptrådte med Shakira under årets Superbowl i februar i år. Foto: AP

Ble tilbudt Botox som 23-åring

51-åringen avslørte også at en ekskjæreste prøvde å få henne til å bruke injeksjoner i hun var i 20-årene.

– Jeg var i 20-årene og gikk ut med denne fyren. Vi gikk til hver vår hudlege, og min rådet meg til å rense huden godt og bruke solkrem. Legen min sa: Hvis du gjør dette fra nå av, vil huden din være sunn. Du er ung akkurat nå, og det kommer til å gå bra.

Eksens lege hadde en annen oppfatning.

– Hun sa: Vet du at du har en liten linje akkurat her? Vi burde starte med Botox. Jeg mener, jeg var 23 år og svarte bare: Jeg lar det passere. Jeg liker ikke nåler uansett, men kjæresten min bare: Jo du bør starte, jeg gjør det. Jeg svarte bare: Nei takk, sier hun og fortsetter:

– Jeg lurer bare på hva som hadde skjedd med meg hvis jeg hadde startet botox-klokken da jeg var 23 år, hvordan hadde jeg sett ut nå da? Ansiktet mitt ville vært helt annerledes enn det er i dag, fortalte hun.

I stedet for injeksjonerbehandlinger krediterer Lopez sin tilsynelatende feilfrie hud til olivenolje.

– Det er en hemmelighet jeg har benyttet meg av opp gjennom alle år, fordi det virkelig fungerer, sa hun og understreket at hun er flink til å bruke solkrem.

– En av de viktigste tingene jeg vil oppmuntre alle til å gjøre fra de er 15 år, og enda yngre, er å bruke solkrem hver dag, oppfordret hun og la til at hun har brukt både fuktighetskrem og solkrem hver dag siden hun var i begynnelsen av 20-årene.

Publisert: