Kim Kardashian West om rumpa: – Jeg gråter over den daglig

STJERNE: Realitystjernen Kim Kardashian West, med sin kjente timeglassfigur, sier hun ikke fornøyd med kroppen. Foto: Reuters

Realitystjernen (37) avslører at hun ikke er fornøyd med størrelsen på bakdelen. 

Ingeborg Aspeli
Publisert:

Kardashian West er kjent for sine former, spesielt for sin veldreide bakdel. De siste årene har rumpeoperasjoner økt kraftig hvor kvinner betaler kirurger i dyre dommer for å ligne på Kim Kardashian. Men i den nyeste episoden av realityserien «Keeping up with the Kardashians», som magasinet People har fått tilgang til, forteller 37-åringen at hun synes rumpa er for stor.

NYHETER

Reiste til Tyrkia for rumpeløft – døde på operasjonsbordet

Under episoden sitter hun sammen med moren Kris Jenner og søstrene Kourtney og Khloé. Kourtney forteller henne at rumpa til Kim ser stor ut.

– Kim, når du sitter ser rumpa din enorm ut, sier den eldste av Kardashian-søstrene.

KJENTE FORMER: Kim Kardashian West er kjent for sin timeglassfigur, spesielt for bakdelen. Hun forteller imidlertid at hun synes den er for stor. Her fra Met-gallaen i mai. Foto: REUTERS

Til Kourtneys store overraskelse blir hun møtt med en krass kommentar fra Kris som forteller datteren sin at det «ikke var veldig snilt sagt».

– Hun liker jo å ha en stor rumpe, jeg sier ikke noe støtende, svarer Kourtney.

KJENDIS

Kim Kardashian bruker kroppskloner til å prøve klær

Da kommer Kim selv på banen og avslører at hun ikke er fan av den store rumpa.

– Jeg liker den ikke. Jeg gråter over den daglig, forteller hun familien.

Kim Kardashians former får mye oppmerksomhet. Hun er ikke fremmed for å dele avslørende bilder av seg selv, og har laget parfymeflasker som eksakte kopier av sin egen timeglassfigur. Hun poserer også ofte i ektemannen Kanye West sine kampanjer for klesmerket Yeezy hvor rumpa er i sentrum.

Publisert: