Mette-Marit strålte i enhjørning-kjole på Nobelkonserten: - Helt fantastisk!

STRÅLER: Kronprinsesse Mette-Marit var iført en lekker, silkekjole i blåtoner med et spesielt mønster, under Nobel-konserten i Oslo Spektrum. Sverre-Magnus, Ingrid Alexandra og Kronprins Håkon var også til stede. Foto: NTB Scanpix

Kronprinsesse Mette-Marit (41) var iført en lekker, marineblå kjole på Nobelkonserten. Og mønsteret? Enhjørninger, trær og nakne engler med horn.

Publisert:

Under den årlige Nobelkonserten i Oslo Spektrum dukket Mette-Marit opp i enda et lekkert antrekk. Kjolen hun hadde valgt ut for anledningen var marineblå i bunn og heldekket av et lyseblått, utradisjonelt mønster bestående av enhjørninger, trær og figurer som lignet på nakne engler med horn. I hånden hadde hun den karakteristiske designvesken «The Knot» fra Bottega Veneta.

Stylist og moteblogger Line Langmo mener kjolen passet perfekt for kronprinsessen.

- Hun ser nok en gang helt fantastisk ut. Kjolens fasong, stoff og mønster kler henne veldig godt. Dette var nok et riktig kjolevalg, og jeg liker at hun er hakket mer avslappet i stilen enn i går under Nobelbanketten, sier Langmo.

MinMote har funnet ut at Mette-Marits nye kjole er fra et merke hun ikke har brukt før hva vi kjenner til - Mother of Pearl.

Mother of Pearl er et britisk luksusmerke, som lager alt fra kjoler til dresser og ytterplagg - men ikke couture-kjoler i likhet med Mette-Marits andre favorittmerker Valentino og Pucci.

Høstkolleksjonen er stappfull av det karakteristiske enhjørning-mønsteret, som også ble vist på catwalken. MinMote kan ikke finne Kronprinsessens kjole til salgs noe sted, men et kjapt søk viser at lignende kjoler fra merker ligger på mellom 5000 og 10 000 kroner.

MinMote har vært i kontakt med Marianne Hagen, kommunikasjonsansvarlig ved Slottet, som ikke ønsker å kommentere saken.

Kronprinsesse Mette-Marit er glad i italiensk design og har flere rådyre kjoler fra både Pucci, Giambattista Valli, og storfavoritten Valentino.

Saken fortsetter undet bildet!

DESIGNTILBEHØR: Den populære vesken, «The Knot», fra Bottega Veneta er fast innventar i Mette-Marits eksklusive garderobe. Hun har vesken i både sort og lilla. Foto: NTB Scanpix

Antrekk med personlig vri

Langmo mener fargene fremhever Mette-Marits naturlige farger.

- Hun er utrolig fin i kalde farger som grått og blått, og dette harmonerer veldig godt med både huden og hennes kalde, blonde hårfarge. Det er kanskje litt klisjé, men kjolens farger fremhever øynene hennes også.

Stylisten er glad for at kronprinsessen har droppet iøynefallende tilbehør til den mønstrete kjolen, og er tro mot sine «faste» bohemske smykker.

IMPONERT: Stylist Line Langmo mener kronprinsesse Mette-Marit har funnet sin egen personlige stil de siste årene og at hun stråler litt ekstra for tiden. - Hun ser så komfortabel og flott ut, sier Langmo. Foto: Privat

- Mette-Marit har en klassisk stil, men de bohemske armbåndene hennes, som hun stort sett alltid går med, bryter litt med antrekket, og gir en personlig vri som viser at disse smykkene betyr mye for henne, sier Langmo og fortsetter:

- Håret er løst og naturlig og sminken like så, selv om øynene er hakket mer sotet i dag enn i går. Om hun hadde hatt håret oppsatt ville looken blitt overstylet. Dette er rett og slett et perfekt konsertantrekk for kronprinsessen. Terningkast seks!

Fire antrekk på to dager

Til onsdagens utdeling stilte kronprinsessen i hele tre ulike antrekk. Da hun møtte fredsprisvinner Malala Yousafzai onsdag formiddag, var hun antrukket i en feminin, sort kåpe med rysjer på kantene, og sløyfe i halsen. Tør vi å gjette at den er fra motehuset Valentino?

Den lignet hvertfall mistenkelig mye på Mette-Marits «faste» Nobel-kåpe hun har brukt to ganger til samme arrangement tidligere. Resten av antrekket bestod av sorte lakkstiletter og en hårbøyle med lekre blonder. I det hele tatt er det mye i dette antrekket som minner om utdelingen i 2011 - da stilte kronprinsessen i en knelang lag på lag-kjole fra Valentino, samme hårbøyle og luksussko fra Christian Loboutin.

På Nobelbanketten som ble avholdt på Grand Hotell onsdag kveld, strålte kronprinsesse Mette-Marit en rålekker blomsterkjole. Tilbehøret var enkelt, men elegant og således var frisyren og sminken også.

- Hun ser helt fantastisk ut! Kjolen passer perfekt til henne og er trendy, men samtidig passende for anledningen. Hun blir bare flottere og flottere, og jeg synes nesten hun stråler litt ekstra for tiden, uttalte stylist Line Langmo til MinMote i forbindelse med banketten.

Publisert: