Meghan Markle sammenliknes med Diana

HYLLES FOR KREATIVITETEN: Meghan Markle høster skryt for måten hun brukte den trendy alpeluen. Foto: Yui Mok/AP

Vogue beskriver antrekket som lekent og forfriskende, og trekker linjene til prinsesse Dianas vri på de kongelige kleskodene. 

Publisert:

Mens vi venter spent på bryllup, hadde Meghan Markle mandag sitt første offisielle oppdrag sammen med dronning Elizabeth. Den britiske kongefamilien deltok på feiringen av Commonwealth Day i Westminster Abbey.

BRUD

Slik blir Meghan Markles brudekjole

Dette omtales som dronningens aksept av Markle som prinsens kommende kone, ifølge Elle UK.

Markle var kledd i en figurnær svart kjole fra Amanda Wakeley og pumps i semsket skinn fra Manolo Blahnik. Hun kombinerte antrekket med en hvit kåpe og en matchende alpelue.

SAMMENLIGNES MED DIANA: Meghan Markle kledd i Amanda Wakeley i Westminster Abbey under Commonwealth Day gudstjenesten mandag. Foto: Daniel Leal-olivas/AFP

Motemagasinet Vogue skriver at Markle «tok en Diana», ettersom kåpen er laget av den britiske designeren Amanda Wakeley, som også var en av Dianas favoritter.

NYHETER

– Pasienter vil ligne på Meghan Markle

Videre trekker de frem den lekne tolkningen av alpeluen var både forfriskende og uventet. De skriver at Diana også var kjent for sin kreative vri på kongelige dresskoder.

SAMLET: Prins William, hertuginne Kate, Meghan Markle og prins Harry var alle til stede under Commonwealth Day gudstjenesten i Westminster Abby mandag. Foto: Paul Grover/AFP

Markle har flere ganger brukt hvite kåper. Første gangen var da forlovelsen mellom henne og prins Harry ble offentliggjort i november.

KJENDIS

ALT DU MÅ VITE OM STILEN TIL MEGHAN MARKLE

Siden har kjendiser som Reese Witherspoon, Heidi Klum og Gigi Hadid pakket seg inn i hvite kåper, med det omtaler E! Markle som en trendsetter.

Publisert: