Norske Frida Aasen klar for Victoria's Secret igjen

PÅ CASTING: Her er Frida Aasen på vei til castingen som avgjorde at hun ble plukket ut til å gå på Victoria's Secret-catwalken igjen. Foto: Getty Images.

Modellen (23) kom igjennom nåløyet for andre gang. 

Elise Alexandra Gulbrandsen
Publisert:

Kristiansandsjenta Frida Aasen blir igjen å se på Victoria's Secret-catwalken. Showet regnes som et av verdens mest prestisjefylte.

Denne uken har Aasen vært på casting i New York, og på Instagram avslører hun at hun fikk jobben.

– Jeg fikk den beste overraskelsen på jobb i dag. Jeg skal gå Victorias's Secret Fashion Show for andre gang, skriver hun og legger til:

– Jeg kunne ikke vært gladere. Takk for at dere hadde troen på meg igjen!

NYHETER

Se Frida Aasen på Victoria's Secret-catwalken

PÅ CATWALKEN: Her er Frida Aasen på catwalken under Victoria's Secret Fashion Show i Shanghai i 2017. Foto: Getty Images.
MOTE

DEN TRAGISKE HISTORIEN BAK VICTORIA'S SECRET

Forrige gang Aasen kom igjennom nåløyet var det som første nordmann noen sinne.

Den gangen gikk hun på catwalken i Shanghai sammen med resten av de verdenskjente Victoria's Secret-modellene. Hun fortalte den gang at det føltes som et stort rush å gå på catwalken.

NYHETER

Slik var Victorias Secret-showet

Det var modellmamma Donna Ioanna som oppdaget Aasen da modellen kun var 14 år. Hun forteller at de har hatt et felles mål om at Aasen en dag skulle gå på den verdensberømte catwalken.

Hun er strålende fornøyd med at Aasen er blitt plukket ut igjen.

– Det er helt fantastisk, og jeg gleder meg så mye til å se showet. Frida er fantastisk, og har jobbet hardt for dette, sier Ioanna til MinMote.

Publisert:
Elise Alexandra Gulbrandsen
Elise Alexandra er journalist i VG. Her skriver hun om mote, interiør og skjønnhet. Hun har en forkjærlighet for bruktshopping, og vil inspirere deg til å finne din egen stil.