Ti flotte høstkåper

Sats på en varm kåpe som varer gjennom hele vinteren, enten den er sort, leopardmønstret eller 50-tallsinspirert. Her finner du ti modeller du kan velge mellom.

Cathrine Elnan
Publisert:

Nøytrale jordfarger

Kamelfargen har allerede blitt hyllet som sesongens it-farge, og fargen er å se på kåpene denne høsten og vinteren. Uniformtrenden er også hot, og militærfargen er også kledelig på en varmere høstkåpe. De nøytrale jordfargene passer til godt til et par klassiske jeans, skinnstøvletter og et kamelfarget skjerf.

Ut på shopping? Sats på disse høstinvesteringene!

Den klassiske

Sorte, røde og hvite kåper er alltid å finne blant butikkenes høst- og vinterkolleksjoner. Disse variantene er trygge og kledelige valg, som passer til det aller meste. Kåpene trenger ikke å være kjedelige selv om de har en klassisk farge, velg en modell med saueskinnskrage, stor og voluminøs hals, eller en asymmetrisk skjæring.

Dette er høstens hotteste jakke! Les mer her

Asymmetrisk

Kåper med et asymmetrisk snitt har dukket opp i motebildet i høst. Glidelås som er plassert på siden og knapper som går på tvers av kåpen gir en spennende og original utforming på plagget.

Mønster

Tweed, leopard, hundetannsmønster og ruter er trendy, og et godt alternativ dersom du syns den klassiske, sorte kåpen blir for kjedelig. La deg inspirere av engelsk landlig stil for denne looken, eller røff den til med kule detaljer.

Leopardmønster er hot!Slik bruker du høstens store trend!

Ladylike og volum

1950-tallet er i vinden som aldri før, med serier som «Mad Men» som tydelig inspirator. Røde kåper, belter i livet og elegante linjer er stikkord for denne stilen. Voluminøse kåper er også i vinden, enten om det er hele kåpen eller på detaljer som ermer.

50-tallet er en av høstens trender. Her finner du flere!

Relevante artikler videre:

Dårlig vær betyr ikke dårlig klær.Vi viser deg hvordan du kler deg tøft i regnværet

Lurer du på hva du skal ha på føttene?Her er sesongens største skotrender!

Kle deg varmt og mykt i fløyel i høst. Les mer her!

Finn kule klær på nettet! Her er gode nettbutikker for klær

Publisert: