De gjør stjernene vakre

Bak enhver vakker Hollywood-stjerne står det en dyktig stylist. Her er de viktigste kjendisstylistene i Hollywood.

Mari Glans
Publisert:

Dyktige frisører, makeup-artister og stylister er hemmeligheten bak stjernenes glødende utseende, og i Hollywood-stjernene benytter seg bare av de beste når de skal pleie utseendet sitt. Stjernestylistene er med på reiser, eventer, kommer på hjemmevisitt og får til og med være med som følge på den røde løperen.

Ken Paves

Stjernenes frisører ender fort opp som deres beste venn. Jessica Simpson tar med seg frisøren sin på den røde løperen, og da Jennifer Aniston ble dumpet av Brad Pitt, bodde hun hos sin frisør gjennom en årrekke, Chris McMillan.

Ken Paves er en av de mest populære kjendisfrisørene i Hollywood. Han er mest kjent som Jessica Simpsons frisør og bestevenn, men klipper også stjerner som Eva Longoria, Megan Fox, Jennifer Lopez og Jessica Biel for å nevne noen.

Grunnen til at Paves er så populær, er at han regnes som den aller beste når det gjelder frisyren alle Hollywood-stjerner vil ha, nemlig langt, tykt og flommende hår i løse bølger. Han har også lansert egne produkter med clip-on extensions, som bestevenninnen Jessica Simpson er ansiktet til og selv bruker når hun skal på den røde løperen.

Vennskapet med Jessica Simpson har gjort Paves til kjendis selv. Han har spilt rollen som seg selv på film, og gir millioner av TV-seere hårtips hos Oprah Winfrey. Nå er han også med i Jessica Simpsons nye TV-serie «The Price of Beauty».

Få tipsene her!Stjernestylistenes beste skjønnhetstips

Pat McGrath

Vogue-redaktør Anna Wintour har utnevnt Pat McGrath til den mest innflytelsesrike kvinnen i skjønnhetsverdenen. Og det er ingen tvil om at når det gjelder makeup-artister, er det ingen som er over Pat McGrath. Hun er en selvfølge som makeup-artist på de største visningene i alle moteukene, jobber for de viktigste motemagasinene i verden og er kreativ designer for merker som Max Factor og Cover Girl. I tillegg er hun makeup-artisten stjernene kniver om når de skal sminkes til magasinforsider.

Pat McGrath suksess ligger i hennes kreativitet, og sminkøren er nyskapende når det gjelder sminke, benytter seg av utradisjonelle materialer og bruker gjerne hendene i steden for pensler når hun legger makeup.

De mest eksepsjonelle lookene du ser på catwalken er det som regel Pat McGrath som står bak. Blant annet makeupen på visningene til Dior Haute Couture, har gjort henne kjent som et geni innen makeup.

Få sminketips fra Pat McGrath!Slik får du Gucci-looken

Rachel Zoe

Dette er dama som som styler de største stjernene i Hollywood. På kundelisten står Cameron Diaz, Eva Mendes, Demi Moore, Anne Hathaway, Jennifer Garner og Liv Tyler for å nevne noen. Hun er ekspert på å velge ut kjoler til de store anledningene på den røde løperen, som Golden Globe og Oscar-utdelingen. I tillegg er hun en nær venninne av designere som Marc Jacobs og Brian Atwood, og regnes som et must på første rad under moteukene.

Rachel Zoe er stylisten som etter hvert har blitt så populær at hun nå er kjendis selv. Hun har eget realityshow som følger henne og assistentene hennes, har sin egen kleskolleksjon med smykker, vesker og annet tilbehør og har gitt ut en bok med sine beste stylingtips.

Men hun har også fått hard medfart i media på grunn av sin svært magre figur. I en periode begynte flere av klientene hennes å rase ned i vekt etter at de leide inn Zoe som stylist. Da Nicole Richie og Rachel Zoe av uvisste årsaker brått brøt samarbeidet, kastet mediene seg over saken og konkluderte med at Zoe var skylden for Nicole Richies ekstreme vektnedgang. Men resten av stjernene er trofaste mot stylisten, som er ansvarlig for noen av de vakreste kjoleøyeblikkene på den røde løperen de siste årene.

Elsker Rachel Zoe!Silje har dilla på realityserien til stylisten

Relevante saker videre:

Dette er vårens hotteste jakke. Les saken her!

Lei av din vanlige sminkerutine? Slik sminker du deg yngre!

Publisert: